Γερμανίδες τουρίστριες δέχθηκαν επίθεση από επιδειξία στο Λαγονήσι

Γερμανίδες τουρίστριες δέχθηκαν επίθεση από επιδειξία στο Λαγονήσι

Την περασμένη Πέμπτη κι ενώ οι δύο αδελφές βρίσκονταν σε παραλία της περιοχής ο 50χρονος Έλληνας τις πλησίασε και κατέβασε το παντελόνι του

astinomia_p
Γερμανίδες τουρίστριες, δέχθηκαν επίθεση από επιδειξία στην παραλία του Λαγονησίου.

Μια απίστευτη υπόθεση με κεντρικά πρόσωπα δυο αδερφές από τη Γερμανία που έχουν έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και έναν 50χρονο επιδειξία ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την Αστυνομία, ξεδιπλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 15:20. Οι δυο γυναίκες από τη Γερμανία ηλικίας 24 και 26 ετών βρίσκονταν στην παραλία του Λαγονησίου και έκαναν μπάνιο όταν ξαφνικά η μία διαπιστώνει ότι ένας περίεργος άνδρας που επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού στεκόταν σε κοντινή απόσταση και τις κοιτούσε επίμονα. Η μικρότερη αδερφή βγήκε από τη θάλασσα και έντρομη έπιασε την πετσέτα να σκουπιστεί όταν είδε τον περίεργο παρατηρητή να έχει εξαφανιστεί. Λίγα λεπτά αργότερα, ο άγνωστος επέστρεψε, πλησίασε πιο κοντά, κατέβασε το παντελόνι του και κοιτάζοντας τις Γερμανίδες αδερφές στα μάτια αυνανιζόταν.

Οι δυο γυναίκες έβαλαν τις φωνές και μαζεύοντας άρον- άρον τα πράγματα τους άρχισαν να τρέχουν. Ο ανώμαλος μοτοσικλετιστής ανέβηκε στη μηχανή, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Τα θύματα, συγκράτησαν τον αριθμό της μηχανής και όταν έφθασαν στο κέντρο της Αθήνας, μετέβησαν στο Τμήμα της Ομόνοιας και κατήγγειλαν το συμβάν. Όπως προέκυψε από την ταυτοποίηση της μηχανής πρόκειται για Έλληνα, γεννηθέντα το 1970 τον οποίο οι δυο Γερμανίδες αναγνώρισαν.



Ειδήσεις σήμερα:

Απογραφή 2021: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν λάβει τον φάκελο

Κερατσίνι: Οργή και ερωτήματα για τον θάνατο της 8χρονης που σφήνωσε σε πόρτα εργοστασίου

Δείτε τις 24 περιοχές με τους περισσότερους ανεμβολίαστους στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης