Μίνι οπλοστάσιο βρέθηκε σε σπίτι στη Φαιστό

Μίνι οπλοστάσιο βρέθηκε σε σπίτι στη Φαιστό

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δυο πολεμικά τυφέκια με έναν γεμιστήρα, τρία κυνηγετικά όπλα χωρίς άδειες κατοχής, 20 φυσίγγια και ένα μαχαίρι

FaIstos-opla
Έτοιμοι για... πολεμική σύρραξη ήταν δύο 'Έλληνες που συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής στο σπίτι τους σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς, στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργείται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα για υπόθεση παράνομης οπλοκατοχής.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν δυο πολεμικά τυφέκια με έναν γεμιστήρα τα οποία εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη τρία κυνηγετικά όπλα χωρίς άδειες κατοχής, 20 φυσίγγια και ένα μαχαίρι. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Συνελήφθη για οπλοκατοχή στο Αίγιο

Στο σπίτι ενός Έλληνα στο Αίγιο έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας μετά από πληροφορίες για εμπλοκή του σε επεισόδιο και βρήκαν μια σιδερογροθιά και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο κάτοχός τους συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα από σήμερα και 15 ημέρες αγωνίας πριν το «Σχέδιο Β»

Στον κυκλώνα της πανδημίας η Ευρώπη: Lockdown και επεισόδια σε πολλές πόλεις

Ακινησία Ι.Χ. φέτος και τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης