Καλαμάτα: Ανήλικη «κυνηγός» μετάλλων πούλησε τη λεία της σε... άλλη ανήλικη!

Καλαμάτα: Ανήλικη «κυνηγός» μετάλλων πούλησε τη λεία της σε... άλλη ανήλικη!

Σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας

met12
Τρεις "κυνηγοί" μετάλλων, μεταξύ των οποίων μία ανήλικη, τρύπωσαν αθόρυβα το μεσημέρι της Παρασκευής στην αυλή του σπιτιού μιας γυναίκας στην Καλαμάτα και άρπαξαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πούλησαν σε μια... άλλη ανήλικη!

Η έρευνα που ξεκίνησε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας οδήγησε στην σύλληψη ενός 23χρονου και της ανήλικης συνεργού του που κατηγορούνται για κλοπή από κοινού όπως και ο τρίτος δράστης που παραμένει άγνωστος, καθώς και της δεύτερης ανήλικης η οποία κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας υποβλήθηκε και δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου σε βάρος των γονέων των δυο κοριτσιών.

Ανήλικη Ρομά έκλεψε δυο φορές το ίδιο μαγαζί

Ένα μπουφάν έβαλαν στο μάτι δυο νεαρές Ρομά, μια 19χρονη και μια 15χρονη, οι οποίες το έκλεψαν από ένα κατάστημα αθλητικών ειδών στην Καλαμάτα. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς στις 8 Νοεμβρίου είχαν κλέψει ρούχα από το ίδιο κατάστημα! Όμως, αυτή τη φορά έγιναν αντιληπτές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τις οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Τα πλήρη στοιχεία τριών γυναικών και ενός ανήλικου που είχαν τρυπώσει το απόγευμα της 6ης Αυγούστου στον χώρο του γραφείου ενός καταστήματος στις Σέρρες και είχαν "βουτήξει" μετρητά ύψους 1.000 ευρώ, ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, τοπικές βροχές από το βράδυ

«Απαγορευτικό» στους ανεμβολίαστους από αύριο - Όλα τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης