Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Ανείπωτη θλίψη για τον 16χρονο Χρήστο και τον 50χρονο Μαρίνο που «έσβησαν» στη δεξαμενή

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Ανείπωτη θλίψη για τον 16χρονο Χρήστο και τον 50χρονο Μαρίνο που «έσβησαν» στη δεξαμενή

Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία τους - Το χρονικό της τραγωδίας

kriti_nekroi_se_deksameni_2xr
Συγκλονίζει η νέα τραγωδία που σημειώθηκε στο Ηράκλειο το απόγευμα της Πέμπτης. Ανείπωτη η οδύνη στην κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας, όπου χθες ο 50χρονος Μαρίνος Γ. και ο 16χρονος ανιψιός του Χρήστος Γ. βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ έκαναν εργασίες συντήρησης μέσα σε δεξαμενή μούστου.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στους δύο αδικοχαμένους άνδρες. Η κηδεία τους θα γίνει στις 15:00 από τον ιερό ναό της Αγίας Πελαγίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας.


kideia2

kideia1


Το χρονικό της τραγωδίας

Κλείσιμο
Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο 16χρονος και ο θείος του εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε πλαστική δεξαμενή δέκα τόνων.

Ο 50χρονος Μαρίνος ήταν γνωστός έμπορος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, καθώς είχε κατάστημα με αγροτικά είδη.

Ο 16χρονος Χρήστος ήταν ο γιος του αδερφού του 50χρονου και μάλιστα έμεναν στο ίδιο συγκρότημα σπιτιών. Το περιστατικό έγινε σε καζάνι, το οποίο διατηρούσε ο 50χρονος για προσωπική του χρήση και το οποίο βρίσκεται στην πίσω πλευρά των σπιτιών τους.

xristos
xristos23


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι πρώτος στη δεξαμενή έπεσε ο 16χρονος, ενώ στην προσπάθειά του να τον πιάσει, έπεσε και ο 50χρονος θείος του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι μέσα στη δεξαμενή υπήρχε μούστος που έφτανε σε ύψος περίπου το μισό μέτρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους κάτοικους του χωριού, ο 50χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την όρασή του.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν, ωστόσο για τους δύο άνδρες ήταν ήδη αργά. Διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

AGIA-BARBARA1
AGIA-BARBARA3


Tο τηλεφώνημα του δίδυμου αδερφού του 16χρονου και ο τραγικός πατέρας

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του άτυχου Χρήστου και αδερφός του 50χρονου, ο οποίος ήταν εκείνος που τους βρήκε χωρίς τις αισθήσεις τους στη δεξαμενή.

Ο 16χρονος είχε έναν δίδυμο αδελφό ο οποίος άρχισε να ανησυχεί όταν δεν είχε νέο από κανέναν από τους δύο με τις ώρες να περνούν. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αστυνομία, αμέσως ενημέρωσε τον πατέρα του.

Αμέσως τότε σημειώθηκε κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους. Ο πατέρας του 16χρονου βρέθηκε στις δεξαμενές όπου και εντόπισε τον αδελφό του και τον γιο του χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά αφού και οι δύο ανασύρθηκαν από την δεξαμενή νεκροί.







Ειδήσεις σήμερα:

Πολυετής κάθειρξη στον «Ρασπούτιν των Άνδεων» Βλαδίμιρο Μοντεσίνος για απαγωγή δημοσιογράφου

«Προγράμματα χειμερινού τουρισμού με κοινωνικά κριτήρια», προανήγγειλε ο Κικίλιας

Οι φετινές πυρκαγιές στη Βολιβία απανθράκωσαν έκταση μεγαλύτερη... από το Βέλγιο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης