Θρίλερ με τον αγνοούμενο πιλότο από τη Δράμα: Μαρτυρία για κρότο στην περιοχή που χάθηκε

Θρίλερ με τον αγνοούμενο πιλότο από τη Δράμα: Μαρτυρία για κρότο στην περιοχή που χάθηκε

Μεταξύ Λάρισας και Βόλου εντοπίζονται οι έρευνες - Τι είπε η σύζυγός του στο protothema.gr

pilotos-5
Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από την Δευτέρα καθώς αγνοείται ένα μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος. Το τελευταίο στίγμα του προέρχεται από το κινητό του 62χρονου πιλότου και εντοπίζεται στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας. Ο 62χρονος πιλότος από τη Δράμα είχε έρθει στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχει στον 38ο Μαραθώνιο.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr την περιοχή μεταξύ Λάρισας και Βόλου από τον Κίσσαβο, μέχρι την παραλιακή και την Κάρλα φαίνεται τοποθετείται από τις αρχές πιθανότατα ο χώρος όπου ενδεχομένως να κατέπεσε το μονοκινητήριο αεροσκάφος που αγνοείται. 

agnooymenos-pilotos


Παράλληλα, υπάρχει μαρτυρία κατοίκου από τα Κανάλια της Μαγνησίας ότι άκουσε κρότο σε δασική περιοχή του Κισσάβου. Οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας. Ο 60χρονος Σταύρος Τσιγάλογλου που αγνοείται είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του στη Δράμα, ενημερώνοντάς τους ότι θα επέστρεφε εάν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες την Δευτέρα.

agnooymenos-pilotos3
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει ότι απογειώθηκε την Δευτέρα από ένα αεροδρόμιο της Θήβας, ενώ αργότερα στην περιοχή της Λάρισας είχε την τελευταία επικοινωνία με έναν φίλο του. Στις έρευνες, που σταμάτησαν με το τελευταίο φως της μέρας συμμετέχει και η πολεμική αεροπορία.

Τι είπε η σύζυγός του στο protothema.gr

Η σύζυγος του πιλότου μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως «η οικογένειά μας δεν ανησύχησε. Τα μέλη της αερολέσχης ήξεραν από χθες ότι αγνοείται ο άνδρας μου αλλά δεν επικοινώνησαν μαζί μας. Μας είχε πει ότι εάν χθες δεν είχε καλές καιρικές συνθήκες θα έφευγε σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά. 

«‼️ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ‼️ ο πατέρας μου Σταύρος Τσιγάλογλου , από εχθές το μεσημέρι. Πετούσε με το αεροπλάνο του από την περιοχή της Θήβας με κατεύθυνση προς Δράμα. Αν κάποιος είδε και γνωρίζει το παραμικρό να έρθει παρακαλώ σε επαφή μαζί μας», τονίζει με ανάρτησή της στα social media η κόρη του πιλότου.

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Εμβολιασμός: Στους 5 μήνες η τρίτη δόση - Καταγράφηκαν 100.000 νέες μολύνσεις σε 14 μέρες

Κορωνοϊός: «Stop» στα νέα μέτρα όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί – Ο σχεδιασμός έως τα Χριστούγεννα

Παρασκήνιο και κινητικότητα για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Τι γράφει ο βρετανικός Τύπος - Η απάντηση Τζόνσον σε Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης