Αγνοείται μονοκινητήριο αεροσκάφος, ανησυχία για τον 62χρονο πιλότο

Αγνοείται μονοκινητήριο αεροσκάφος, ανησυχία για τον 62χρονο πιλότο

«H  οικογένειά μας δεν ανησύχησε. Τα μέλη της αερολέσχης ήξεραν από χθες ότι αγνοείται ο άνδρας μου αλλά δεν επικοινώνησαν μαζί μας. Μας είχε πει ότι εάν χθες δεν είχε καλές καιρικές συνθήκες θα έφευγε σήμερα», τόνισε η σύζυγός του στο protothema.gr

257395457_4847783055253366_8532856401287710611_n
Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες Δευτέρα καθώς αγνοείται ένα μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος. Το τελευταίο στίγμα του προέρχεται από το κινητό του 62χρονου πιλότου και εντοπίζεται στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας. Ο 62χρονος πιλότος από τη Δράμα είχε έρθει στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχει στον 38ο Μαραθώνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες  από την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και την Πολεμική Αεροπορία, το αεροσκάφος απογειώθηκε τη Δευτέρα από αεροδρόμιο της Θήβας και στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας ήταν η τελευταία επικοινωνία του πιλότου με έναν φίλο του. Οι Αρχές, με βάση το τελευταίο στίγμα του κινητού του 62χρονου, ερευνούν την περιοχή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί ίχνος του.


Η σύζυγος του πιλότου μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως «η οικογένειά μας δεν ανησύχησε. Τα μέλη της αερολέσχης ήξεραν από χθες ότι αγνοείται ο άνδρας μου αλλά δεν επικοινώνησαν μαζί μας. Μας είχε πει ότι εάν χθες δεν είχε καλές καιρικές συνθήκες θα έφευγε σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά. 

«‼️ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ‼️ ο πατέρας μου Σταύρος Τσιγάλογλου , από εχθές το μεσημέρι. Πετούσε με το αεροπλάνο του από την περιοχή της Θήβας με κατεύθυνση προς Δράμα. Αν κάποιος είδε και γνωρίζει το παραμικρό να έρθει παρακαλώ σε επαφή μαζί μας», τονίζει με ανάρτησή της στα social media η κόρη του πιλότου.

Κλείσιμο

‼️ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ‼️ ο πατέρας μου Σταύρος Τσιγάλογλου , από εχθές το μεσημέρι. Πετούσε με το αεροπλάνο του από την περιοχή...

Posted by Anna Tsigaloglou on Tuesday, November 16, 2021

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός εργάτης στον ΗΣΑΠ: Πώς έγινε το σοκαριστικό δυστύχημα στο ηλεκτρικό

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: «Κοίτα, τα κατάφερε το κορίτσι μου!»

Εκλογές στη Βουλγαρία: Οι σαραντάρηδες από το Χάρβαρντ που έκαναν την έκπληξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης