Νικολούλη : Γιατί «απασφάλισε» κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ποια είναι η γυναίκα-μυστήριο

Νικολούλη : Γιατί «απασφάλισε» κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ποια είναι η γυναίκα-μυστήριο

«Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια» δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη απευθυνόμενη στον συζυγοκτόνο - Τι είχε αποκαλύψει πριν από ένα μήνα φίλος του Μπάμπη για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε - Τα λόγια της γυναίκας που ήθελε να συναντήσει ο δολοφόνος

babis_ginaikoktonos_art
Σαν βόμβα είχε σκάσει η είδηση, πριν από ένα μήνα, ότι ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα, σύμφωνα με την αποκάλυψη φίλου του. Η μαρτυρία θεωρήθηκε κλειδί για την εξέλιξη των ερευνών συμπληρώνοντας, με έναν τρόπο, το παζλ της  προβληματικής συζυγικής σχέσης του 34χρονου με την Καρολάιν Κράουτς.

«Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες ημέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου», δήλωσε την Παρασκευή το βράδυ από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, απαντώντας στην άρνηση του καταδικασθέντα δράστη να παραδεχθεί τα περί εξωσυζυγικής σχέσης.

«Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια», πρόσθεσε παράλληλα η δημοσιογράφος η οποία έθιξε τη στάση του Μπάμπη ο οποίος μετάνιωσε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής της στο Mega.

H Αγγελική Νικολούλη απάντησε μέσω της εκπομπή της στα όσα ισχυρίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος


Έχει ενδιαφέρον, όμως, να πιάσει κανείς το νήμα από την αρχή κάνοντας μια αναδρομή στις αποκαλύψεις για τη γυναίκα-μυστήριο στη ζωή του Μπάμπη

Κλείσιμο
«Ξέρουμε ότι είχε μια σχέση με άλλη γυναίκα. Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι ''κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος''» είχε αποκαλύψει, τον Οκτώβριο, ο μάρτυρας-φίλος του Μπάμπη, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Όντως υπήρχε μια σχέση»

Στη συνέχεια, μια συγκλονιστική μαρτυρία είδε το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψαν ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δύο εβδομάδες προτού δολοφονήσει την άτυχη Καρολάιν έστειλε σημείωμα στην πρώην φίλη του ζητώντας να τη συναντήσει από κοντά.

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επιμονή του», είχε πει χαρακτηριστικά η γυναίκα διατηρώντας την ανωνυμία της.

Το θέμα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά απασχόλησε και το βράδυ της Παρασκευής το «Φως στο Τούνελ». Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στην άρνηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αναγνωρίσει γυναίκα, με την οποία επικοινωνούσε πριν δολοφονήσει την Καρολάιν και, σύμφωνα με όσα η ίδια είχε πει στην εκπομπή, της ζητούσε να συναντηθούν από κοντά.

Νικολούλη προς Αναγνωστόπουλο: «Μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα»

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις με απόδοση λόγου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι “ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι” αυτό λέει τώρα», είπε αρχικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

Και ακολούθησε η ευθεία απάντηση της Νικολούλη στον πιλότο: «Λέει ότι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή, δεν γνωρίζει ποια είναι; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ».

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί η δημοσιογράφος: «Γιατί λέγαμε να βρεθούμε και στις φυλακές για να μου μιλήσεις, να μου πεις όλα αυτά. Και όλο κλείναμε ραντεβού, κι όλο ερχόμουν εγώ, κι όλο το μετάνιωνες γιατί δεν θες να εκτεθείς σε κάμερα κι έτσι προτιμάς αυτές τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Εγώ εδώ είμαι, έχεις δηλώσει το ενδιαφέρον σου ότι θες να τα πούμε. Ωραία, οποτε θες, να μπω στις φυλακές και να βρεθούμε τετ α τετ, να έρθω στο κελί να τα πούμε. Αλλά μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα και θα βάλεις τον δικηγόρο να την βρει. Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια».

Ειδήσεις σήμερα:

Έληξε μετά από 13 χρόνια η συντηρητική θητεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Ελεύθερη» η Αμερικανίδα ποπ σταρ

Ο Όσκαρ Πιστόριους έστειλε γράμμα στους γονείς της δολοφονημένης Ρίβα Στέενκαμπ για να... αποφυλακιστεί!

Γλίτωσε το πρόστιμο η 11χρονη «εισβολέας» - Πως περιγράφει τη στιγμή που αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης