Ροδόπη: Σε πέντε ημέρες διέπραξε επτά διαρρήξεις

Ροδόπη: Σε πέντε ημέρες διέπραξε επτά διαρρήξεις

Είχε «ανοίξει» συνολικά πέντε οχήματα, μία αποθήκη και ένα σπίτι

sxhdfh
Όλα όσα είχε κλέψει από τις συνολικά επτά διαρρήξεις που είχε διαπράξει από το περασμένο Σάββατο ως την Πέμπτη στην Κομοτηνή και σε έναν οικισμό της Ροδόπης ένας Έλληνας, τα είχε μαζί του όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας το μεσημέρι της Πέμπτης και συνελήφθη!

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχε διαρρήξει πέντε οχήματα, μία αποθήκη και ένα σπίτι, ενώ είχε κλέψει μεταξύ άλλων ηλεκτρικά και οικοδομικά εργαλεία, καλώδια, διάφορα ζευγάρια γυαλιών, μικρά χρηματικά ποσά και διάφορα κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συρροή.

Έσπαζε τζάμια αυτοκινήτων και έκλεβε

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έναν 40χρονο Έλληνα ο οποίος είχε διαρρήξει δυο οχήματα στον Βόλο, σπάζοντας τα τζάμια τους με ένα ειδικό μεταλλικό αντικείμενο για την θραύση υαλοκρυστάλλων. Το εργαλείο βρέθηκε στην κατοχή του όταν συνελήφθη σε κοντινό σημείο από τις διαρρήξεις και κατασχέθηκε μαζί με έναν σουγιά, ένα μικρό μεταλλικό ξιφίδιο τύπου μπρελόκ, δυο τσάντες με εργαλεία ηλεκτρολόγου και καλώδια, μια ηλεκτρονική συσκευή, μια αποσπώμενη πρόσοψη ραδιο-CD αυτοκινήτου και μια σφραγίδα. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Έληξε μετά από 13 χρόνια η συντηρητική θητεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Ελεύθερη» η Αμερικανίδα ποπ σταρ

Ο Όσκαρ Πιστόριους έστειλε γράμμα στους γονείς της δολοφονημένης Ρίβα Στέενκαμπ για να... αποφυλακιστεί!

Γλίτωσε το πρόστιμο η 11χρονη «εισβολέας» - Πως περιγράφει τη στιγμή που αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης