«Νονοί» στο λιμάνι της Πάτρας τραυμάτισαν τρεις μετανάστες

«Νονοί» στο λιμάνι της Πάτρας τραυμάτισαν τρεις μετανάστες

Τα θύματα της επίθεσης αρνήθηκαν να πληρώσουν «χαράτσι» για να τους... επιτραπεί η είσοδος στον χώρο

knifepoint
Στην εξάρθρωση κυκλώματος αλλοδαπών «νονών» που λυμαίνονται το λιμάνι της Πάτρας οδήγησε η σύλληψη των δραστών της αιματηρής επίθεσης σε βάρος τριών μεταναστών, οι οποίοι τραυματίστηκαν επειδή αρνήθηκαν να πληρώσουν «χαράτσι» για να τους... επιτραπεί η είσοδος στον χώρο!

Τα θύματα είχαν πάει το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι, ελπίζοντας να καταφέρουν να χωθούν σε κάποιο από τα φορτηγά που θα φορτώνονταν στο πλοίο για Ιταλία. Όμως, ήρθαν αντιμέτωποι με μια ομάδα ομοεθνών τους οι οποίοι λειτουργούν ως «νονοί» στο λιμάνι και τους ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού, με μαχαίρια και μεταλλικά γκλομπ και τους ζήτησαν 1.000 ευρώ για να τους επιτρέπουν την είσοδο!

Όταν αρνήθηκαν να πληρώσουν, οι δράστες πυροβόλησαν τον έναν στο μηρό, μαχαίρωσαν τον δεύτερο στον γλουτό και γρονθοκόπησαν τον τρίτο! Στη συνέχεια, τους άρπαξαν 550 ευρώ και δυο κινητά και τράπηκαν σε φυγή. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Τελικά, κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις δράστες και στο κατάλυμα που χρησιμοποιούσε προσωρινά ο ένας βρήκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και ένα ξύλινο ρόπαλο. Όμως, το πιστόλι δεν βρέθηκε και εκτιμάται ότι είχαν και άλλους αλλοδαπούς συνεργούς που το παρέλαβαν.

Στον τόπο του περιστατικού οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δυο κάλυκες και έναν αναπτήρα που εξετάζονται για αποτυπώματα. Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.



Ειδήσεις σήμερα:

«Μπες στο αυτοκίνητο κι ακολούθησέ με»: Άγνωστος προσπάθησε να αρπάξει 12χρονη στη Γλυφάδα

Στον Χρήστο Τσιόλκα το βραβείο λογοτεχνίας της Μελβούρνης ύψους 60.000 δολαρίων

Άγρια δολοφονία νεαρής Τουρκάλας από άνδρα με σπαθί σαμουράι στη μέση του δρόμου - Προσοχή, σκληρό βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης