Πάτρα: Δέκα προσαγωγές για το αιματηρό περιστατικό με τους δυο τραυματίες στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Δέκα προσαγωγές για το αιματηρό περιστατικό με τους δυο τραυματίες στην Ακτή Δυμαίων

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης - Υπήκοοι Αφγανιστάν οι προσαχθέντες

patra_astynomia
Στην προσαγωγή 10 ατόμων προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr οι αστυνομικοί της Ασφάλειας της Πάτρας, για τη συμπλοκή με τους δυο τραυματίες που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, επί της Ακτής Δυμαίων.

Πρόκειται για αλλοδαπούς, υπήκοους Αφγανιστάν, που εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις παλιού εργοστασίου και στην γύρω περιοχή.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, στην Πάτρα, βρίσκεται και διερμηνέας, καθώς η πλειοψηφία των προσαχθέντων δεν μιλά Ελληνικά.

Οι τραυματίες του αιματηρού επεισοδίου, έλαβαν εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Ως δράστες της επίθεσης, οι τραυματίες υπέδειξαν στις διωκτικές αρχές ομοεθνείς τους, οι οποίοι μέχρι αργά το βράδυ αναζητούνταν για να συλληφθούν. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τα αίτια της επίθεσης σχετίζονται με την επικράτηση των ομάδων που εμπλέκονται στη διακίνηση παράτυπων μεταναστών στο λιμάνι και για το ποιες έχουν τον έλεγχο εντός και εκτός της λιμενικής ζώνης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες νεαροί Αφγανοί, φέροντας ο ένας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον γλουτό και ο δεύτερος από όπλο στο πόδι, παρελήφθησαν έξω από τον χώρο των παλαιών Σφαγείων, όπου είχαν μεταφερθεί από ομοεθνείς τους, και διεκομίσθησαν εσπευσμένα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, με άνδρες της Ασφάλειας, να εντοπίζουν και να συλλέγουν στον τόπο του συμβάντος δύο κάλυκες από πιστόλι.

Ειδήσεις σήμερα

Χαμός από το βίντεο που δείχνει τον Salt Bae να ταΐζει «χρυσή μπριζόλα» κομμουνιστή υπουργό του Βιετνάμ

Με email και sms καλεί ο ιατρικός σύλλογός ιδιώτες γιατρούς στη Θεσσαλονίκη να στηρίξουν το σύστημα υγείας

Στους 5,5 μήνες θα ανοίγει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση σε όλους, τόνισε η Παπαευαγγέλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης