Κλοντιάνα Τσέλο: Οι... παραληρηματικές αναρτήσεις στο Facebook, που έδειχναν ότι το κακό ερχόταν

Κλοντιάνα Τσέλο: Οι... παραληρηματικές αναρτήσεις στο Facebook, που έδειχναν ότι το κακό ερχόταν

Μέσα από τα δύο προφίλ που διατηρεί στο Facebook, η εικαστικός έβρισκε την ευκαιρία να αναφέρεται συνεχώς στη διαμάχη της από το 2016 με τον οφθαλμίατρο, όταν εκείνος κατάφερε να κερδίσει την επιμέλεια της μικρής Μελίνας, καθώς η μητέρα της κρίθηκε ακατάλληλη

cello-0
Κλοντιάνα Τσέλο Παυλίδη ή Χριστιάνα Σιέλο: Δύο από τα πιο δημοφιλή και όχι τα μοναδικά προφίλ που διατηρεί στο Facebook η εικαστικός από την Αλβανία, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης πυροβόλησε στο Χαλάνδρι τον οφθαλμίατρο Γιώργο Νέο, που εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης τους.

Δύο προφίλ, μέσα από τα οποία η εικαστικός βρίσκει την ευκαιρία με αναρτήσεις της να αναφέρεται συνεχώς στη διαμάχη που έχει από το 2016 με τον οφθαλμίατρο, όταν σε ένα από τα πολλά δικαστήρια, εκείνος κατάφερε να κερδίσει την επιμέλεια της μικρής Μελίνας, καθώς η μητέρα της κρίθηκε ακατάλληλη.

klod1


Στις αναρτήσεις της η Κλοντιάνα αναφέρεται συχνά στην γνωριμία της μαζί του την εποχή που εργαζόταν στο τμήμα καθαριότητας του εργασιακού χώρου όπου δούλευε κι εκείνος, αλλά και στο πώς έμεινε έγκυος, την περίοδο που και οι δυο τους ήταν παντρεμένοι:

«Γεώργιο Νέο, παραλίγο δολοφονέ μου, ή αλλιώς εγκληματία που διαδίδεις και πληρώνεις να με λένε "τρελή" για να δικαιολόγησεις την ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ την 5 έτους κακοποίηση και ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ, τον βιασμό μου απο εσένα πριν 13 χρόνια που διαδίδεις οτι δήθεν είχαμε "παράνομη" σχέση ενώ ήμουν παντρεμένη και ήσουν παντρεμένος με την τότε και νυν συνεργό σου, που μέσα σε 3 έτη από 11-5-2018 ως 3-6-2021 "αγόρασατε" εσύ, η γυναίκα σου, και οι συνεργοί σας οι Ριστάνες 17 εισαγγελικές παραγγελίες κατά ΕΜΟΥ πράττοντας 17 φορές απόπειρες εγκλεισμού μου σε ψυχιατρείο παριστάνοντας εσύ άλλοτε τον πρώην σύζυγο μου, άλλοτε τον "σύντροφο", ενώ εδώ και 13 χρόνια δεν έχουμε ποτέ συναντηθεί, και ήδη 5 έτη δεν βλέπω το παιδί μου. Άρα πώς ξέρεις ότι είμαι "τρελή"; Πώς το ξέρεις βόθρε; Εως σήμερα είμαι ακόμα ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΏΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΣΟΥ οπότε για ΠΕΣ μας: Ποια είναι τα "νόμιμα" μέσα σου, που θα κλείσεις το στόμα της μάνας που ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ θρηνεί και σου ζητάει πίσω το παιδί πού εσύ και οι βόθροι συνεργοί σου αρπάξατε;

«17 ιατρικές βεβαιώσεις που με ανάγκασατε να εξετάστω ανα 2 μήνες από τις 19-5- 2018 εως 3-6-2021 και μια δικαστική απόφαση του Μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών δυνάμει της υπ' αριθμ 1664/2018 πού βεβαιώνουν ομόφωνα την άριστη ψυχική υγεία μου. Εσείς που τολμάτε κάθε μέρα επί πέντε έτη να κοιτάτε στα μάτια το ορφανό με μανα εν ζωή ανήλικο θύμα-παιδί μου και της λέτε πόσο "κακιά " και τρελή είναι η μάνα της, χωρίς να με ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΚΑΝ. Εγώ είμαι η μάνα που χρειάστηκε να περάσετε πάνω από το πτώμα μου και το δικό της για να την πάρετε... Είστε πολύ απελπισμένοι δολοφόνοι και πολύ επικίνδυνοι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ».


Αν και στα χρόνια της κόντρας του ο γιατρός είχε καταφέρει να κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της, ωστόσο δεν ήταν και λίγες οι φορές που εκείνη τα είχε παραβιάσει, με σκοπό, όπως λέει σε ανάρτησή της, να δει έστω και για λίγο το παιδί της από μακριά.

Πολλά ήταν και τα προσβλητικά μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους, με τα περισσότερα να τα έχει αναρτημένα μέχρι και τώρα στα social media, χωρίς να την ενδιαφέρει η οποιαδήποτε αντίδραση από την πλευρά του οφθαλμίατρου.

Κλείσιμο
Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους, που άτομα τα οποία τους γνωρίζουν εδώ και καιρό, περίμεναν ότι κάποια στιγμή το κακό θα γινόταν, καθώς η κατάσταση μεταξύ τους ολοένα και πιεζόταν.



Εντύπωση προκαλεί και μια ανάρτηση από τον Ιούνιο του 2019, όπου εμφανίζει τον δικηγόρο της και σύζυγο της για έναν χρόνο, ως έναν από τους ανθρώπους που επίσης θέλουν να της κάνουν κακό:





«Με το τέρας της φωτογραφίας νόμιζα ότι υπήρξα παντρεμένη για περίπου ένα χρόνο. Εν τέλει ήταν απάτη και όχι πραγματικός γάμος διότι ο τύπος το έπραξε αυτό για να μπορεί στη συνέχεια να εισπράττει χρήματα από την περιουσία μου βάφοντας τα χέρια του με το αίμα του παιδιού μου. Μου παρουσίαζε κάποια έγγραφα ο ίδιος μαζί με άλλον αδίστακτο συνάδελφό του που ονόμασαν" δικαστικές αποφάσεις". Κύριε (που κ. να σε κάνει ο Θεός) δεν υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις παράνομες και δεν αφέρουν γονική μέριμνα από τη μητέρα και να το δώσουν σε πατέρα ( αφεντικό σου ) που δεν είχε κανένα δικαίωμα στο παιδί εκτός γάμου. Αυτά τα ξέρουν και οι πέτρες και δεν τα ξερεις εσυ που παριστάνεις τον δικηγόρο;;;

Το κακό δεν σταματάει εκεί... Ο τύπος είναι τόσο αδίστακτος και τόσο θολωμένος από τον τζόγο και από την ανάγκη του χρήματος που με απειλεί και εκβιάζει κατ εξακολούθηση προκειμένου να παραμείνει το παιδί μου μακριά μου και εγώ να μην έχω καμία επαφή με την κόρη μου για να μπορούν ο ίδιος και ο συνεργός του να εποφελουντε.Τρία χρόνια που δεν βλέπω το παιδί μου εξαιτίας αυτού του τέρας που βλέπετε στη φωτογραφία πιο κάτω και που απειλει ότι σε περίπτωση που κάνω οποιαδήποτε κίνηση για να πάρω το παιδί μου ότι θα με βάλει ψυχιατρείο και εκει θα με σκοτώσει.. Ποιο νομίζει ότι είναι αυτό το τέρας;;; Μόλις εχθές μου είπε: τολμά να ζητήσεις το παιδί σου και θα πούμε ότι είναι τρελή μαζέψτε την για ψυχιατρείο" .

Άκου λοιπόν την απάντηση μου για να το χωνέψεις καλά: Δεν φοβάμαι τις απειλές σου γιατί εσύ είσαι εγκληματίας και εγώ είμαι . η μητέρα ενός παιδιού που έβγαλες από μένα βίαια και με απόπειρες δολοφονίας σε βάρος μου + και απόπειρες για εγκλησμο σε ψυχιατρεία .... Εσύ φοβάσαι, διαφορετικά δεν θα με παρακολουθούσες σε κάθε βήμα και σε κάθε δικηγόρο που απευθύνομαι να του προσφέρεις χρήματα από τα δικά μου κιόλας προκειμένου να μη με υπερασπιστεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις η δικαιοσύνη δεν χρειάζεται χρήματα για την δικαίωσή μου . Τρέχα να μου κάνεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση να δούμε αν σε παίρνει. Να δούμε όμως αν σε παίρνει να συνεχίζεις τις παρανομίες και τα εγκλήματα σου ξανά. Και άλλοι δικηγόροι με εξαπάτησαν αλλά όχι τόσο... Είμαι σίγουρη και τον περιπτερά της γειτονιάς ( πατέρα 3 παιδιών εσύ τον έμπλεξες με την ανώνυμη καταγγελία, προκείμενο να του αποσπάσεις χρήματα μιας και παραπονιόταν ο φουκαράς για τα τζάμπα τσιγάρα που περνεις... Η αλήθεια δεν αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση "Δικηγόρε- εγκληματία"».

tselo33


klod2


Ειδήσεις σήμερα:

Γυναίκα πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα στο Χαλάνδρι

Στο σκαμνί ο Πέτρος Φιλιππίδης για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

Κόλαφος η πρόταση του εισαγγελέα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, «βασανιστικός ο θάνατος της Καρολάιν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης