Επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Λαμίας με πρωταγωνιστές ανήλικους μαθητές ηλικίας 15-16 ετών καθώς και δύο ακομη μεγαλύτερους, που χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές έναν άνδρα που τους έκανε παρατήρηση για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η επίθεση ξεκινησε όταν μια παρέα μαθητών άρχισε να κάνει φασαρία και ένας ιδιοκτήτης cafe βγήκε και τους έκανε παρατήρηση λέγοντάς τους να πάνε πιο πέρα και να μην κανουν τόση φασαρία.
Οι νεαροί απομακρύνθηκαν και όλα έδειχναν ότι δεν θα υπήρχε κάποια συνέχεια. Όμως οι ανήλικοι κάλεσαν ενισχύσεις και όταν ο επιχειρηματίας έκλεισε το κατάστημά του του επιτέθηκαν.
Ο άνδρας έχει φορέσει το κράνος του και ετοιμαζόταν να φύγει με το μηχανάκι, όταν τον πλησίασαν περίπου δέκα νεαροί και ξεκίνησε μία φραστική αντιπαράθεση μεταξύ τους. Τότε, οι νεαροί τον έροξαν κάτω και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Μάλιστα, ένας από αυτούς τον χτυπούσε μανιωδώς με κλωτσιές στο κεφάλι.
Ο άτυχος επαγγελματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές νεαρών που ήταν στο σημείο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του LamiaReport, οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν, αφού αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης. Πρόκειται για έναν 16χρονο, έναν 18χρονο και έναν 21χρονο, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).