Θεσσαλονίκη: Στήνονται τα εντυπωσιακά σκηνικά των Expendables 4 (βίντεο και φωτογραφίες)

Θεσσαλονίκη: Στήνονται τα εντυπωσιακά σκηνικά των Expendables 4 (βίντεο και φωτογραφίες)

Από σήμερα διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Τζέισον Στέιθαμ, ο Άντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φόξ και πολλοί ακόμη θα αρχίσουν να γυρίζουν σκηνές - Εκτιμάται ότι τα γυρίσματα θα διαρκέσουν σχεδόν δύο εβδομάδες

αναλλωσιμοι
Τα γυρίσματα της ταινίας Expendables 4 (Αναλώσιμοι 4) ξεκινούν από σήμερα στη Θεσσαλονίκη, η οποία φέρει άρωμα… Χόλιγουντ για μια ακόμη φορά τις τελευταίες εβδομάδες.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες και για την ολοκλήρωση τους, όπως έγινε και με τα γυρίσματα του Second Unit τις ημέρες που μας πέρασαν, θα χρησιμοποιηθεί ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, αλλά και ο βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα δυτικά.

Ήδη, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, από τον χώρο της Millennium Media στη Θέρμη, όπου πρόκειται να γυριστεί σημαντικό μέρος των σκηνών της νέας παραγωγής του Χόλιγουντ, τα συνεργεία δουλεύουν “πυρετωδώς” προκειμένου να προετοιμάσουν τα σκηνικά και τον χώρο μέχρι να είναι όλα έτοιμα για το “3,2,1 γράφουμε”.

Σε ρυθμούς Χόλιγουντ η Θεσσαλονίκη: Τα εντυπωσιακά σκηνικά για τους "Αναλωσιμους 4"-GRTimes.gr


Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο χθες το βράδυ έφτασαν 60 βαριά οχήματα (φορτηγά και νταλίκες) τα οποία μετέφεραν κάμερες, φώτα, σκηνικά και τον αναγκαίο εξοπλισμό που θα χρειαστεί για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν σε λίγες ώρες ή αργά το βράδυ και στα οποία θα συμμετέχουν ηθοποιοί – κασκαντέρ.

Κλείσιμο
analwsimoi__6_
analwsimoi__7_
analwsimoi__8_


Σημαντικό μέρος των σκηνικών έχει ήδη στηθεί στον εξωτερικό χώρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οικοπέδου ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων στήνεται ένα γιγαντιαίο πρόπλασμα πολεμικού πλοίου το οποίο θα φωτίζεται από εντυπωσιακά – και πολλά – φώτα και θα χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, οχήματα που παραπέμπουν σε στρατιωτικά.

analwsimoi__9_
analwsimoi__10_
analwsimoi__11_


Ακόμα, σε κινηματογραφικά στούντιο έχουν μετατραπεί και οι πρώην αποθήκες στις οποίες θα γίνουν επίσης γυρίσματα.

analwsimoi__12_
analwsimoi__13_
analwsimoi__14_


Από σήμερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο πρωταγωνιστής ηθοποιός δράσης Τζέισον Στέιθαμ, ο ‘Αντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φόξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, όπως και ο ενδεχόμενος «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες που προστέθηκε στο καστ, θα γυρίζουν σκηνές στη Θεσσαλονίκη. O ίδιος ο δημιουργός της σειράς των συγκεκριμένων ταινιών, Σιλβέστερ Σταλόνε, έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα των σκηνών του στο Λονδίνο και μάλιστα ανακοίνωσε πως μετά τους «The Expendables 4» δεν θα συμμετέχει σε νέες ταινίες του franchise ως Μπάρνει Ρος με τον Τζέισον Στέιθαμ να αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο.

analwsimoi__15_
analwsimoi__1_
analwsimoi__2_
analwsimoi__3_
analwsimoi__4_
analwsimoi__5_


Ειδήσεις σήμερα:

Crash test σήμερα για τράπεζες και δημόσιο μετά το ρεκόρ ελέγχων στην πρεμιέρα

Ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη: Οι κάμερες «δείχνουν» και συνεργό - Δείτε βίντεο

Αλεξανδρούπολη: Παρουσία Πάιατ η μεγαλύτερη αμερικανική «απόβαση» στα Βαλκάνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης