Ηλεία: Επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου Ι.Χ. μέχρι την Αχαΐα

Ηλεία: Επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου Ι.Χ. μέχρι την Αχαΐα

Μόλις του έκαναν σήμα οι αστυνομικοί να σταματήσει για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα  και διέφυγε οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα - Προσπάθησε να εμβολίσει και ένα περιπολικό

περιπολικο
Από τύχη και μόνο δεν συνέβη κάποιο σοβαρό ατύχημα, ούτε και τραυματισμός αστυνομικών, στην προσπάθεια ενός Έλληνα που είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο να ξεφύγει από την καταδίωξη των αστυνομικών! Οδηγώντας επικίνδυνα στο αντίθετο ρεύμα έφτασε ως την Κάτω Αχαΐα, όπου προσπάθησε να εμβολίσει ένα περιπολικό.

Ο δράστης είχε βρει ξεκλείδωτο το όχημα που είχε σταθμεύσει προσωρινά η οδηγός του στα Λεχαινά Ηλείας έχοντας αφήσει μέσα έναν φορητό υπολογιστή και το κινητό της συνολικής αξίας 1.600 ευρώ, καθώς και χρηματικό ποσό και της προσωπικά έγγραφα. Μπήκε μέσα σαν κύριος και έφυγε, όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης ενημέρωσαν για την κλοπή τις όμορες αστυνομικές υπηρεσίες.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας εντόπισαν το κλεμμένο όχημα στην περιοχή τους, αλλά ο δράστης δεν υπάκουσε στο σήμα για έλεγχο. Αντίθετα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας αναπτύσσοντας ταχύτητα και αποπειράθηκε να εμβολίσει το υπηρεσιακό τους όχημα με το κλεμμένο αυτοκίνητο. Όμως, δεν τα κατάφερε, συνέχισε την ξέφρενη πορεία του και εγκατέλειψε το όχημα, προσπαθώντας να διαφύγει τρέχοντας.

Όμως, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν το κλεμμένο Ι.Χ. και τον φορητό υπολογιστή, ενώ σε σημείο κοντά στον τόπο σύλληψης του εντοπίστηκε και το κινητό, ενώ πάνω στον δράστη βρήκαν και 95 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου, απείθεια, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα μέτρα: Μπαράζ ελέγχων σε όλη τη χώρα και λουκέτο 60 ημερών σε κλαμπ στο Γκάζι

Για 2.000 ευρώ σκότωσε τη νονά και ευεργέτιδά του

Ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη: Το προφίλ του άνδρα που σκότωσε τον 44χρονο στο ψιλικατζίδικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης