Φυγόποινος βαρυποινίτης συνελήφθη στην Άρτα

Φυγόποινος βαρυποινίτης συνελήφθη στην Άρτα

Σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 19 ετών και έξι μηνών

sillipsi
Από μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη κατάφερε να φτάσει ένας αλλοδαπός που καταδικάστηκε σε βαριά ποινή για απόπειρα διευκόλυνσης μεταφοράς πολιτών τρίτης χώρας που στερούνται του δικαιώματος εισόδου στην χώρα από κερδοσκοπία κατά συρροή και πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος του φυγόποινου, που συνελήφθη στην Άρτα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, εκκρεμούσε τελεσίδικη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 19 ετών και έξι μηνών. Έτσι, ο εισαγγελέας Εφετών Ηπείρου στον οποίο οδηγήθηκε διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να την εκτίσει.

Με ένταλμα συνέλαβαν έμπορο ναρκωτικών

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Καστοριά ένας 53χρονος Έλληνας και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών που είχε εκδώσει η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Σερρών. Έτσι, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς μετήχθη στις Σέρρες για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Κλοιός ελέγχων για τα νέα μέτρα το Σαββατοκύριακο και επιχείρηση «μαμούθ» με 8.000 αστυνομικούς

Μητσοτάκης για πανδημία: Στόχος να πείσουμε τουλάχιστον τους μισούς ανεμβολίαστους

Η άγ(ρ)ια κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για τα τεστ στις εκκλησίες και το καρφί Μητσοτάκη σε Τσίπρα για το κερί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης