Οπλοστάσιο σε σπίτι υπόπτου στην Θεσπρωτία

Οπλοστάσιο σε σπίτι υπόπτου στην Θεσπρωτία

Διερευνώνται οι ενδεχόμενες διασυνδένσεις του συλληφθέντα με τον υπόκοσμο - Τα πυροβόλα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση

thesprotia
Τις ενδεχόμενες διασυνδέσεις ενός Έλληνα με τον υπόκοσμο διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά την σύλληψή του από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Πρέβεζας στην κατοικία του σε περιοχή της Θεσπρωτίας, όπου κατασχέθηκε ένα οπλοστάσιο με πυροβόλα και πλήθος πυρομαχικά.

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης μιας πληροφορίας που ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος κατείχε παράνομα όπλα, έγινε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν δυο πιστόλια διαμετρήματος 9 mm, δυο περίστροφα διαμετρήματος 6 και 9 mm, μια κυνηγητική καραμπίνα, τρεις γεμιστήρες, 636 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και τύπων, 60 φυσίγγια κρότου, δυο ξίφη και μια σιδερογροθιά.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και τα πυροβόλα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να εξακριβωθεί αν και πού έχουν χρησιμοποιηθεί. Ο κάτοχός τους συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας που του απήγγειλε κατηγορία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.



Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση της «Μαντλίν της Αυστραλίας» 18 ολόκληρες ημέρες μετά την αρπαγή της!

«Δεν μπορεί να εξισώνεται η πίστη με το κομμωτήριο», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σφαγή με 11 νεκρούς άνδρες, ανάμεσά τους και 6 έφηβοι, στο Μεξικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης