Θεσπρωτία: Καλλιεργούσε μια ντουζίνα χασισόδεντρα στην αυλή του

Θεσπρωτία: Καλλιεργούσε μια ντουζίνα χασισόδεντρα στην αυλή του

Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 20 εκατοστών ως 1,30 μέτρου

Thesprwtia-xasisodentra
Δεν ήταν και τόσο «αθώα» η... πρασινάδα που φύτρωνε σε παρτέρια και σε γλάστρες στην κατοικία ενός αλλοδαπού στην περιοχή Πέρδικα της Θεσπρωτίας, όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, το απόγευμα της Τρίτης!

Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 20 εκατοστών ως 1,30 μέτρου, ενώ και στο σπίτι βρήκαν αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 15,5 γραμμαρίων και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 1,4 γραμμαρίου, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Βρήκαν μίνι οικιακή χασισοφυτεία στον Μυλοπόταμο

Χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης σε έναν Έλληνα, το απόγευμα της Τρίτης, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε στον περιβάλλοντα χώρο πέντε δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης. Εκτός από τα χασισόδεντρα, κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Σε μια περιοχή με πυκνή βλάστηση κοντά στο σπίτι του στην Καρδίτσα, καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,45 εκατοστών ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίου και μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας του άσκησε δίωξη γι καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 5η θέση Κυρίδου -Μπούρμπου στον τελικό της δίκωπου

Πάτρα: Νύχτα αγωνίας για το πύρινο μέτωπο στη Δροσιά - Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Ελεκίστρα

Μετά από 40 χρόνια, δημόσια έργα χωρίς Μπόμπολα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης