Σημεία ζωής έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και το κατέβασε αμέσως, δείχνοντας πάντως ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως προσπάθησε να αυτοκτονήσειμε χάπια.
Κατά πληροφορίες, ο πατέρας του βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, όπου αναμένεται να οδηγηθεί και ο νεαρός χορογράφος, μετά την περιπέτεια της εξαφάνισής του, η οποία ήρθε σε συνέχεια των επικρίσεων που δέχτηκε για την ανάρτησή του στα social media, με την οποία ειρωνευόταν μια κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της.
«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος.
Και συνέχισε: «Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή: Εύχομαι να πεθάνεις, τότε σκεφτείτε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν: Αυτός ψέματα το έκανε, για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται κακοπροαίρετα».
Νωρίτερα, ένας γνωστός του Τάσου Ξιαρχό ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο χορογράφος είπε ότι έχει πάρει χάπια και απειλεί να αυτοκτονήσει. Κινητοποιήθηκε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ., τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του, του έκανε σήμα να σταματήσει, ωστόσο εκείνος παραβίασε δύο φανάρια και εξαφανίστηκε.
Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε λίγο αργότερα, έξω από το πατρικό του σπίτι, ωστόσο ο Τάσος Ξιαρχό έφυγε τρέχοντας από το σημείο και αγνοείται. Στις έρευνες, που γίνονταν στο Μενίδι, συμμετείχε τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και η ΕΜΑΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα αργότερα, ο Τάσος Ξιαρχό έστειλε μήνυμα σε φιλικό του πρόσωπο, λέγοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πατέρας του Τάσου Ξιαρχό, Ηλίας, είπε νωρίτερα ότι τον καλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο και εκείνος μία το έκλεινε και μία το άνοιγε, πράγμα που σήμαινε ότι βρισκόταν στη ζωή και δεν είχε προβεί στο απονενοημένο.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.