ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τάσος Ξιαρχό: «Βρέθηκε» στο TikTok - Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή

Τάσος Ξιαρχό: «Βρέθηκε» στο TikTok - Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή

Ανέβασε βίντεο στο TikTok και το κατέβασε σχεδόν αμέσως - «Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη»

xiarxo4354
Σημεία ζωής έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και το κατέβασε αμέσως, δείχνοντας πάντως ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.

Κατά πληροφορίες, ο πατέρας του βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, όπου αναμένεται να οδηγηθεί και ο νεαρός χορογράφος, μετά την περιπέτεια της εξαφάνισής του, η οποία ήρθε σε συνέχεια των επικρίσεων που δέχτηκε για την ανάρτησή του στα social media, με την οποία ειρωνευόταν μια κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Και συνέχισε: «Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή: Εύχομαι να πεθάνεις, τότε σκεφτείτε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν: Αυτός ψέματα το έκανε, για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται κακοπροαίρετα».

Ξιαρχό tik tok 1/11


Νωρίτερα, ένας γνωστός του Τάσου Ξιαρχό ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο χορογράφος είπε ότι έχει πάρει χάπια και απειλεί να αυτοκτονήσει. Κινητοποιήθηκε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ., τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του, του έκανε σήμα να σταματήσει, ωστόσο εκείνος παραβίασε δύο φανάρια και εξαφανίστηκε. 

Κλείσιμο
Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε λίγο αργότερα, έξω από το πατρικό του σπίτι, ωστόσο ο Τάσος Ξιαρχό έφυγε τρέχοντας από το σημείο και αγνοείται. Στις έρευνες, που γίνονταν στο Μενίδι, συμμετείχε τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και η ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα αργότερα, ο Τάσος Ξιαρχό έστειλε μήνυμα σε φιλικό του πρόσωπο, λέγοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πατέρας του Τάσου Ξιαρχό, Ηλίας, είπε νωρίτερα ότι τον καλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο και εκείνος μία το έκλεινε και μία το άνοιγε, πράγμα που σήμαινε ότι βρισκόταν στη ζωή και δεν είχε προβεί στο απονενοημένο.

Αυτόπτης μάρτυρας 1/11


Μενίδι - Αστυνομία 1/11


20211101_181837
20211101_181902


Νωρίτερα, η εταιρεία καφέ με την οποία συνεργαζόταν, ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία, εξαιτίας των σχολίων του χορογράφου για την κοπέλα.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλά και βγήκε βόλτα οδηγώντας η ίδια το αυτοκίνητό της

Ο κυκλώνας «Νέαρχος» φέρνει καταιγίδες την Τρίτη και μετά έρχεται η... άνοιξη

Τέλος στη συνεργασία με Ξιαρχό βάζει η Nescafe μετά την επίμαχη ανάρτηση που χλεύαζε κοπέλα

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης