Πέθανε ο 70χρονος που ξυλοκοπήθηκε από μποξέρ μετά από λογομαχία που είχαν για τα σκυλιά τους

Πέθανε ο 70χρονος που ξυλοκοπήθηκε από μποξέρ μετά από λογομαχία που είχαν για τα σκυλιά τους

Ο ηλικιωμένος είχε δεχθεί γροθιά στο κεφάλι από τον 40χρονο μποξέρ - Η σοβαρότητα του χτυπήματος ήταν εμφανής λόγω της διάχυτης αιμορραγίας που παρουσίασε στον εγκέφαλό του ο ηλικιωμένος - Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 40χρονος

boxer12
Έπειτα από 40 μέρες νοσηλείας σε κωματώδη κατάσταση, ο άτυχος 70χρονος, κατέληξε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο ηλικιωμένος είχε δεχθεί γροθιά στο κεφάλι από 40χρονο μποξέρ μετά από λογομαχία που είχαν για τα σκυλιά τους.

«Τον χτύπησε πισώπλατα στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πέσει αναίσθητος στο έδαφος», ανέφερε ένας εκ των δυο αυτόπτων μαρτύρων στην κατάθεση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προκύπτει από τα λόγια και των δυο αυτοπτών μαρτύρων, που έντρομοι παρακολούθησαν το σκηνικό συμπλοκής, οι δύο άντρες λογομάχησαν για τους σκύλους τους, στις 18 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 21:00, στην Πολίχνη. Συγκεκριμένα, ο 40χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο επειδή το κατοικίδιο του ηλικιωμένου δεν είχε λουρί. Η λεκτική αντιπαράθεση και οι βωμολοχίες δεν άργησαν να οδηγήσουν σε σωματική βία.

O 40χρονος αφότου χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του ηλικιωμένου, τον χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι με αποτέλεσμα o τελευταίος να χάσει επαφή με το περιβάλλον και να σωριαστεί στο έδαφος.

Σύμφωνα με την αξονική τομογραφία, η σοβαρότητα του χτυπήματος ήταν εμφανής λόγω της διάχυτης αιμορραγίας που παρουσίασε στον εγκέφαλό του ο ηλικιωμένος. Εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε επέμβαση εγκεφάλου. Ωστόσο δεν παρουσίασε σημάδια ουσιαστικής βελτίωσης, παρέμεινε σε κώμα και την Πέμπτη κατέληξε.

Ο δράστης της υπόθεσης ξυλοδαρμού και πατέρας δύο παιδιών είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ μέσα από την κατάθεση του, προσπάθησε να να επιδείξει διάθεση μετάνοιας.

Πώς επήλθε το σοβαρό χτύπημα

Κλείσιμο
Ο πρώτος μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε πως άκουσε φασαρία, η οποία ξεκίνησε από τον καβγά των δυο αντρών για τα σκυλιά τους. Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και κάποια στιγμή, ο 40χρονος χτύπησε τον 70χρονο στο κεφάλι, ο οποίος στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του. 

Σύμφωνα με το πόρισμα της Αξονικής Τομογραφίας, ο ηλικιωμένος έφερε κάταγμα, εκτεταμένη αιμορραγία διάχυτα στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, καθώς και οξύ αιμάτωμα με εγκεφαλικές θλάσεις και διαταραχή του κρανίου.

Ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή ώρας 2021: Πότε θα πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω

Επίσκεψη συμβολισμών στην Αθήνα από τη Μέρκελ: «Απολογισμός» των σχέσεων Ελλάδας - Γερμανίας με το βλέμμα στο αύριο

Τοπικές βροχές σήμερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη - Δείτε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης