Έρευνα στο σπίτι ενός 62χρονου στην περιοχή των Σερρών έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή των συναδέλφων τους του Τμήματος Ποροΐων και βρήκαν όλη την παραγωγή της μικρής χασισοφυτείας που καλλιεργούσε σε άλλο σημείο.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 851 γραμμαρίων, συνέλαβαν τον 62χρονο και έπειτα ερεύνησαν μια αγροτική περιοχή, όπου καλλιεργούσε στο έδαφος δίπλα σε αρδευτικό κανάλι ένα μέτρων δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,20 εκατοστών και είχε βάλει για αποξήρανση άλλα πέντε. Στη συνέχεια, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενο για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Στην αποθήκη του κήπου καλλιεργούσε δενδρύλλια
Στην αποθήκη του κήπου του σπιτιού του στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 εκατοστών ένας 63χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.