Βρήκαν 66 κιλά κάνναβης αλλά διέφυγαν οι μεταφορείς

Βρήκαν 66 κιλά κάνναβης αλλά διέφυγαν οι μεταφορείς

Σε βάρος των δυο αλλοδαπών, που αναζητούνται στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα

kastor
Πρόλαβαν να διαφύγουν αλλά ταυτοποιήθηκαν οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 19 που εντοπίστηκαν σε περιοχή της Καστοριάς να μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, καθώς τα στοιχεία τους βρέθηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν μαζί με το φορτίο.

Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα σπάζοντας το μπλόκο. Λίγη ώρα αργότερα, έπειτα από εκτεταμένες έρευνες, το όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 60 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 65 κιλών και 880 γραμμαρίων.

Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί απώλεια, ενώ οι δράστες τις είχαν παραποιήσει. Όχημα και πινακίδες κατασχέθηκαν και σε βάρος των δυο αλλοδαπών, που αναζητούνται στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα.


Ειδήσεις σήμερα

Αυξάνονται κρούσματα και διασωληνώμενοι - Απειλή και λόγω γρίπης

Βροχές σήμερα σε Πελοπόννησο και Κρήτη - Με συννεφιά και κρύο η 28η Οκτωβρίου

Πώς θα λύσει η ΑΑΔΕ τον «γρίφο» με τις υπεκμισθώσεις ακίνητων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης