Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο νοσοκομείο συνομίλησαν με τον ανήλικο και τους είπε ότι βρισκόταν στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών όταν τον πλησίασε μία ομάδα ατόμων.
Με ένα άτομο εξ αυτών, όπως είπε ο 16χρονος είχε διαφορές. Άρχισαν να τσακώνονται και τότε κάποιος από την ομάδα τον χτύπησε στην πλάτη με αιχμηρό αντικείμενο. Ο ανήλικος νοσηλέυεται στο νοσοκομείο.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.