Ιερόσυλοι διέρρηξαν δύο εκκλησίες στη Ναύπακτο

Ιερόσυλοι διέρρηξαν δύο εκκλησίες στη Ναύπακτο

Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το ναό του Αγίου Πολυκάρπου στον ορεινό οικισμό της Μαμουλάδας και την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων στις εργατικές κατοικίες Ναυπάκτου

pagkari
Επιδρομή στις εκκλησίες της δυτικής περιοχής του Δήμου Ναυπακτίας έκαναν άγνωστοι ιερόσυλοι, τα ίχνη των οποίων αναζητούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπάκτου που ενημερώθηκαν για τις διαρρήξεις από τους εφημέριους.

Οι δράστες παραβίασαν το ναό του Αγίου Πολυκάρπου στον ορεινό οικισμό της Μαμουλάδας και άρπαξαν από μέσα μια ασημένια βαλίτσα με δισκοπότηρο και άλλα ιερά σκεύη, καθώς και ένα παλιό αρτοφόριο που αποτελούσε κειμήλιο της εκκλησίας. Διάρρηξη έγινε και στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων στις εργατικές κατοικίες Ναυπάκτου, όπου όμως οι ιερόσυλοι διέρρηξαν το παγκάρι και έκλεψαν μικρό χρηματικό ποσό.

Άρπαξε χρήματα από φορτηγό αλλά τον έπιασαν

Αμέσως συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας αλλοδαπός που τρύπωσε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ένα ανασφάλιστο σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό στη Θήβα και άρπαξε ένα χρηματικό ποσό που είχε αφήσει μέσα η ιδιοκτήτρια. Τα χρήματα βρέθηκαν πάνω του και αποδόθηκαν στην γυναίκα, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για κλοπή.






Ειδήσεις σήμερα

Ο Nίκολας Κέιτζ ποζάρει με την 26χρονη Γιαπωνέζα σύζυγό του και ξεκαθαρίζει ότι... δεν είναι υποτακτική

Γκάγκα: Ανησυχία για την πανδημία στη Θεσσαλονίκη - Πρέπει να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού

Κούγιας για καταδίωξη στο Πέραμα: Οι αστυνομικοί δεν είναι δολοφόνοι – Αμύνθηκαν για να σωθούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης