Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το ναό του Αγίου Πολυκάρπου στον ορεινό οικισμό της Μαμουλάδας και την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων στις εργατικές κατοικίες Ναυπάκτου
Μάνος Τσαγκαράκης
Επιδρομή στις εκκλησίες της δυτικής περιοχής του Δήμου Ναυπακτίας έκαναν άγνωστοι ιερόσυλοι, τα ίχνη των οποίων αναζητούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπάκτουπου ενημερώθηκαν για τις διαρρήξεις από τους εφημέριους.
Οι δράστες παραβίασαν το ναό του Αγίου Πολυκάρπου στον ορεινό οικισμό της Μαμουλάδας και άρπαξαν από μέσα μια ασημένια βαλίτσα με δισκοπότηρο και άλλα ιερά σκεύη, καθώς και ένα παλιό αρτοφόριο που αποτελούσε κειμήλιο της εκκλησίας. Διάρρηξη έγινε και στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων στις εργατικές κατοικίες Ναυπάκτου, όπου όμως οι ιερόσυλοι διέρρηξαν το παγκάρι και έκλεψαν μικρό χρηματικό ποσό.
Άρπαξε χρήματα από φορτηγό αλλά τον έπιασαν
Αμέσως συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας αλλοδαπός που τρύπωσε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ένα ανασφάλιστο σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό στη Θήβα και άρπαξε ένα χρηματικό ποσό που είχε αφήσει μέσα η ιδιοκτήτρια. Τα χρήματα βρέθηκαν πάνω του και αποδόθηκαν στην γυναίκα, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για κλοπή.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.