Τα πάνω - κάτω ήρθαν στην έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας για την αναζήτηση ενός τοξικομανούς που φέρεται να μαχαίρωσε στην κοιλιά έναν ανήλικο στη Λαμία, επειδή αντιστάθηκε όταν προσπάθησε να τον ληστέψει, καθώς η ληστεία και ο τραυματισμός αποδείχθηκαν... σκηνοθετημένα!
Το 17χρονο παιδί είχε βρεθεί νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ελαφρά τραυματισμένο από μαχαίρι στα σκαλάκια της οδού Αγίου Νικολάου πάνω από την πλατεία Λαού και είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, περιέγραψε ότι τον είχε τραυματίσει ένας άγνωστος για να τον ληστέψει.
Όμως, το πρωί της Παρασκευής, ο 17χρονος παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από δικηγόρο στην Ασφάλεια και ομολόγησε ότι δεν υπήρξε ληστεία, αλλά αυτοτραυματίστηκε για προσωπικούς λόγους! Δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιοι ήταν αυτοί, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ήθελε να... συγκινήσει την πρώην φίλη του με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα και έψαχνε απεγνωσμένα τρόπο να την κάνει να γυρίσει, αφού η ίδια ήταν ανένδοτη. Το ενδεχόμενο να του ασκηθεί δίωξη για άσκοπη κινητοποίηση των αρχών, παραμένει ανοιχτό.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.