Tο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο επισκέφθηκε το ΔΣ της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων

Tο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο επισκέφθηκε το ΔΣ της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προετοιμασίας του επόμενου μεγάλου Συνεδρίου της ESOT που θα γίνει το 2023 στην Αθήνα

onaseio
Στην Ελλάδα θα «χτυπά» η καρδιά του επόμενου μεγάλου συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων (European Association for OrganTransplantation-ESOT), του οποίου η διοργάνωση το 2023 ήδη έχει δρομολογηθεί με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση. Στο συνέδριο θα προεδρεύει ο επικεφαλής του Ωνασείου, μέλος Δ.Σ. της ESOT, καθηγητής Χειρουργικής, κ. Ιωάννης Μπολέτης.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του μείζονος επιστημονικού συνεδρίου το ΔΣ της ESOT επισκέφθηκε την περασμενη εβδομάδα το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Οι επισκέπτες, εξέχοντα Μέλη της Ευρωπαϊκής οικογένειας των Μεταμοσχεύσεων, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Ωνασείου από τον Πρόεδρο κ. Μπολέτη, και τον Γενικό Διευθυντή, κ. Παναγιώτη Μινογιάννη.

Το πολυσχιδές έργο του Ιδρύματος και τον στρατηγικό σχεδιασμό του Ωνασείου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου παρουσίασε η κυρία΄Εφη Τσιότσιου, Εκτελεστική Διευθύντρια & Διευθύντρια Παιδείας του Ιδρύματος Ωνάση.

Το μακρόχρονο ιστορικό αλλά και τις προοπτικές των Προγραμμάτων Καρδιάς και Πνευμόνων του Ωνασείου παρουσίασαν ο Υπεύθυνος του Προγράμματος Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς κ. Σταμάτης Αδαμόπουλος, ο Υπεύθυνος Χειρουργός Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς, Πνευμόνων και Μηχανικής Υποστήριξης κ. Θεμιστοκλής Χαμογεωργάκης και ο Διευθυντής της Μονάδας Μοριακής Ανοσοπαθολογίας & Ιστοσυμβατότητας κ. Δημήτριος Ντεγιάννης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία: Επιζώντες μαζικής δηλητηρίασης πριν 40 χρόνια απειλούν να αυτοκτονήσουν στο Πράδο

Θρήνος στην Ξάνθη: Πατέρας δύο παιδιών ο 46χρονος που πέθανε από κορωνοϊό - Δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Αρνητής παρέμεινε... άταφος επειδή οι συγγενείς του δεν είχαν πειστεί ότι πέθανε από κορωνοϊό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης