Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε έναν 37χρονο αλλοδαπό «νταή» που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Ρόδο, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια αναζητήσεων για αδικήματα που είχε διαπράξει το 2015 σε περιοχές της Μεσσηνίας!
Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστικήαπόφαση του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών για απόπειρα κλοπής, φθοράς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απείθεια, αντίσταση, εξύβριση και παράνομη είσοδο στη χώρα, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Την ίδια διαδρομή προς το κελί της φυλακής ακολούθησε, με εντολή της εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας, ένας Έλληνας που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης σε περιοχή της Φθιώτιδας από αστυνομικούς του τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και εννέα μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.