Αυξημένη είναι η κίνηση σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας και σήμερα Πέμπτη.
Μεγάλες καθυστερήσεις συναντούν οι οδηγοί στην άνοδο και την κάθοδο του Κηφισού. Στην άνοδο από τη λεωφόρο Αθηνών έως Λαυρίου, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τους οδηγούς. Σοβαρά προβλήματα στην κάθοδο. από Μεταμόρφωση έως λεωφόρο Αθηνών.
Στην Αττική Οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. 15'-20' από κόμβο Δημοκράτιας έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15΄- 20΄από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Κηφισίας.
Στην Περιφερειακή Υμηττού, υπάρχουν καθυστερήσεις προς Ελευσίνα 15΄-20 από Αγία Παρασκευή έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 10΄- 15΄ από κόμβο Πλακεντίας προς Κατεχάκη Αθήνα – Κέντρο.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.