Επίθεση αγνώστων με βαριοπούλες πραγματοποιήθηκε στη ΔΟΥ Χολαργού επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, σήμερα τα ξημερώματα γύρω στις 03:20, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς η κεντρική είσοδος.
Λίγο αργότερα, στις 04:20, σύμφωνα με την ΕΡΤ, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στο ΚΕΠΥΟ Μοσχάτου επί της οδού Θεσσαλονίκης. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το μέγεθος των ζημιών.
Σημειώνεται ότι τόσο η εφορία Χολαργού όσο και το ΚΕΠΥΟ Μοσχάτου έχουν γίνει στόχος και στο παρελθόν.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.