Έγκλημα στη Ρόδο: Τα βασανιστήρια του 40χρονου δολοφόνου στην πρώην σύζυγό του

Έγκλημα στη Ρόδο: Τα βασανιστήρια του 40χρονου δολοφόνου στην πρώην σύζυγό του

Βίαιος και κτητικός ο 40χρονος, είχε κάνει «κόλαση» τη ζωή της πρώην συζύγου του - Είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του, ζητώντας να μην την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων

rodos_dolofonos_new_xr
Το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη Ντόρα Ζαχαριά, η οποία έπεσε νεκρή από τα σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας, την οποία πυροδότησε ο πρώην φίλος της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να την εκδικηθεί επειδή τον παράτησε, λέει στις 16:00 της Παρασκευής η τοπική κοινωνία της Ρόδου.

Η οικογένειά της, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί της, θα αποχαιρετήσουν τη νεαρή κοπέλα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω Ρόδου, όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cei4l9rm29tt-se)


Στο μεταξύ, καθημερινά προκύπτουν νέα στοιχεία για τον χαρακτήρα του 40χρονου δράστη, ο οποίος εκτέλεσε την Ντόρα μέσα στη μέση του δρόμου, μέρα μεσημέρι την Τετάρτη. Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος επέδειξε επιθετική συμπεριφορά σε δύο περιπτώσεις που απασχόλησαν στο παρελθόν τις αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Δημοκρατική», σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική εξέταση κατόπιν μηνύσεως που υπέβαλε μια 40χρονη ημεδαπή, κάτοικος της Ρόδου, που υπήρξε συμμαθήτριά του και είχε σχέση μαζί του επί 4 μήνες και συγκεκριμένα από τα μέσα του Φεβρουαρίου 2020 έως και τα μέσα Ιουνίου του 2020. Η 40χρονη τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο κτητικό, χειριστικό και ζηλιάρη.

Κλείσιμο
rodos1


Είχε προσφύγει σε βάρος του η πρώην σύζυγός του

Παρόμοια προβλήματα, ωστόσο, είχε προκαλέσει και στην πρώην σύζυγό του, η οποία είχε προσφύγει, όντας σε διάσταση μαζί του, στα αστικά και ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα. Είχε ζητηθεί να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.

rodos2


Η γυναίκα είχε τελέσει με τον 40χρονο πολιτικό γάμο το 2011 και ο έγγαμος βίος τους παρουσίασε από την αρχή πολλά προβλήματα, αποκλειστικά εξαιτίας της συμπεριφοράς του, καθώς σε κάθε διαφωνία τους, σπούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνη και την οικογένειά της, την εξύβριζε και την χτυπούσε, προσπαθούσε να την μειώσει ως άνθρωπο και γυναίκα και δεν συνείσφερε καθόλου στις οικογενειακές ανάγκες.

Ενδεικτικό είναι ότι η γυναίκα αυτή είχε καταγγείλει ότι στις 5 προς 6 Ιουλίου του 2013 και περί ώρα 00.40, μετέβη στην οικία της και με την απειλή όπλου την απήγαγε, την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητο της, ενώ βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να την σημαδεύει και την κράτησε έως τις 07.00 το πρωί, αφού την σημάδευε επί ώρες με το όπλο και αφού την χτύπησε στο πρόσωπο. Ενώ τον αναζητούσε η αστυνομία για να τον συλλάβει, μόλις τελείωσε το αυτόφωρο, από 8 προς 9 Ιουλίου του 2013 και περί ώρα 00.30, σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο της οικίας της και επιχείρησε να πλησιάσει εκ νέου, αλλά εκδιώχθηκε από ιδιωτικό αστυνομικό και τον σκύλο του, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας της για την ασφάλειά της.

Τον Μάρτιο του 2014 ο 40χρονος είχε καταδικαστεί για παράνομη βία και παράνομη οπλοφορία κυνηγετικού όπλου για το περιστατικό με την πρώην σύζυγό του σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, η οποία σε δεύτερο βαθμό, τον Οκτώβριο του 2018, μειώθηκε στους 2 μήνες με 3ετή αναστολή, αφού του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό.

Σημειώνεται ότι ο γάμος τους είχε γίνει το έτος 2011 και είχε λυθεί με δικαστική απόφαση τον Μάρτιο του 2015. Το δικαστήριο έκρινε ότι υπήρξε ισχυρός κλονισμός στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης - «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια»

Μαρίνα Πατούλη - Μόνικα Μπελούτσι: Συναντήθηκαν στο μουσείο της Ακρόπολης

Έγκλημα στη Ρόδο: Προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου - «Παγωμάρα» στο στούντιο του ΑΝΤ1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης