Θάνατος αρνητή στη Δράμα: Νεκρός 60χρονος που δεν έλαβε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Θάνατος αρνητή στη Δράμα: Νεκρός 60χρονος που δεν έλαβε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας

nosokomeio_dramas_art
Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας με τους αρνητές που νοσούν και αρνούνται είτε να λάβουν αγωγή ή ακόμα και να διασωληνωθούν.

Στην «πρωταθλήτρια» στις εκδηλώσεις αντιεμβολιαστών, Δράμα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιώργο Παπαδόπουλο, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 60χρονη αρνητή, στον οποίο αν και χορηγήθηκε αντιβίωση, εκείνος δεν την έλαβε, και στη συνέχεια έχασε τη ζωή του.

Μιλώντας στο GrTimes για τα ποσοστά εμβολιασμού, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως «είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή. Μόλις παραβρέθηκα σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε!».

400 θάνατοι από κορωνοϊό

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για… πρωταθλητισμό στη Δράμα όσον αφορά τις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών.

«Γνωρίζετε επίσης ότι η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορωνοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους!».

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα στις 6 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καστοριάς και Ξάνθης, μπαίνουν σε καθεστώς μίνι – lockdown.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, εύχεται μάλιστα τα μέτρα να αποδώσουν διότι είναι «λυπηρό για τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που συμβαίνει. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτή την εποχή πέφτουν οι θερμοκρασίες. Σήμερα το πρωί στη Δράμα είχαμε μόλις 6 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που σημαίνει ότι αρχίζουμε να μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους. Και δε μιλάω για το Νευροκόπι, μιλάω για την πόλη. Οφείλουμε λοιπόν, να εναρμονιστούμε με τα μέτρα γιατί δεν θα αντέξουμε άλλον μαύρο Νοέμβρη σαν αυτό που βιώσαμε πέρσι».


Ειδήσεις σήμερα:

Αξιωματούχος Ταλιμπάν: Θα κόβουμε ξανά χέρια και θα εκτελούμε αλλά... ίσως όχι δημόσια

Σήμερα η κηδεία της άτυχης Ντόρας στη Ρόδο - Στο φως νέα στοιχεία για τη βίαιη συμπεριφορά του 40χρονου

The Bachelor: Ποια παίκτρια χάνει τα λογικά της όταν είναι με τον Αλέξη Παππά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης