Βάρκιζα: Ελάχιστα παιδιά σήμερα στο σχολικό λεωφορείο  - Τι λένε γονείς στο protothema.gr

Βάρκιζα: Ελάχιστα παιδιά σήμερα στο σχολικό λεωφορείο  - Τι λένε γονείς στο protothema.gr

Άλλαξε κι ο οδηγός που άφησε μόνο του το 2χρονο κοριτσάκι - Μόνοι τους πήγαν οι περισσότεροι γονείς τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό -Έλαβαν απολογητικό email

sxoliko_varkiza_art
Μετά το άσχημο περιστατικό με την 2χρονη Αννούλα που παρέμεινε για τουλάχιστον τέσσερις ώρες ξεχασμένη μέσα στο σχολικό όχημα το πρωί της Δευτέρας,στην περιοχή της Βάρκιζας, αρκετοί γονείς αναστατωμένοι έφεραν μόνοι τους τα παιδιά τους, σήμερα το πρωί στον παιδικό σταθμό.

Βάρκιζα / δήλωση γονέα για τον παιδικό σταθμό 22/9/2021


Στο σχολικό λεωφορείο είχαν επιβιβαστεί ελάχιστα παιδιά ενώ άλλος οδηγός φρόντισε για τη μεταφορά τους στο σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς χτες το απόγευμα έλαβαν ένα απολογητικό email από τον παιδικό σταθμό που τους παρακαλούσε να μην χαθεί η εμπιστοσύνη των γονιών προς την επιχείρηση κι ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Οι περισσότεροι γονείς ήταν αναστατωμένοι γιατί πληροφορήθηκαν από την τηλεόραση και το διαδίκτυο για το άσχημο γεγονός και απορούσαν με την ανευθυνότητα των υπευθύνων του παιδικού σταθμού.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Είμαι αγχωμένη αρκετά γιατί θα μπορούσε να είχε συμβεί και στο δικό μου παιδί. Σκεφτόμουν να μην τη φέρω σήμερα στον παιδικό σταθμό αλλά κι αυτό δεν είναι λύση» λέει μια μητέρα στο protothema.gr.

«Η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατηθήκαμε ακούγοντας τη μητέρα του παιδιού να είναι σοκαρισμένη και το κοριτσάκι της πανικόβλητο. Ήταν πολύ άσχημο αυτό για την οικογένεια και ευτυχώς που το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Θέλησα να τον φέρω μόνη μου σήμερα τον γιο μου στο σχολείο, είμαι λίγο επιφυλακτική», λέει ένας άλλος γονιός στο protothema.gr.





Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Ελλάδα και σχολεία έχουν σημάνει συναγερμό σε κυβέρνηση και ειδικούς

Στη Νέα Υόρκη ο Μητσοτάκης, στο... «σημείο μηδέν» ο ΟΗΕ λόγω πανδημίας, Αφγανιστάν και AUKUS

Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο «Στάνφορντ Μπλατς» του Sex and the City
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης