Κιλκίς: Μετέφερε λαθραία 25 κιλά αρωματικού καπνού για ναργιλέ

Κιλκίς: Μετέφερε λαθραία 25 κιλά αρωματικού καπνού για ναργιλέ

Προσπάθησε να εισάγει το εμπόρευμα παράνομα από τη Βόρεια Μακεδονία - Τον έπιασαν με δεκάδες μπουκάλια αλκοόλ στην Πέλλα

καπνος
Εμφανίστηκε στο συνοριακό φυλάκιο των Ευζώνων στο Κιλκίς με το αυτοκίνητό του προερχόμενος από τη Βόρεια Μακεδονία ένας αλλοδαπός, το βράδυ της Παρασκευής, μεταφέροντας λαθραία αρωματικό καπνό για ναργιλέ από την γειτονική χώρα.

Κατά τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκαν 100 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 25 κιλά αρωματικού καπνού σε μορφή πάστας, τα οποία προσπάθησε να εισάγει παράνομα στην Ελλάδα, καθώς δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε, όπως και το λαθραίο εμπόρευμα που παραδόθηκε στο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου.

Μετέφερε 80 φιάλες με λαθραία αλκοολούχα ποτά

Ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Έδεσσας στο εσωτερικό του οχήματος που οδηγούσε ένας Έλληνας σε περιοχή της Πέλλας, αποκάλυψε ότι μετέφερε 80 φιάλες με συνολικά 56 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ο ευρωστρατός: Η απάντηση των Βρυξελλών στη συμφωνία AUKUS

Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος

Προ των πυλών οι ανακοινώσεις για την γ' δόση εμβολίου - Ποιες είναι οι επόμενες πληθυσμιακές ομάδες που θα λάβουν SMS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης