Επίθεση με βιτριόλι: Σεσημασμένη για απάτες η χαρτορίχτρα που επηρέαζε την Έφη

Επίθεση με βιτριόλι: Σεσημασμένη για απάτες η χαρτορίχτρα που επηρέαζε την Έφη

Η 67χρονη -τότε, 88χρονη σήμερα- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε το 2000 σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε

5095319
Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την 36χρονη που ομολόγησε ότι πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, καταστρέφοντάς της τη ζωή το πρωινό της 20ής Μαΐου του περασμένου έτους.

Το πρόσωπο που εμπιστευόταν και άκουγε η δράστρια της επίθεσης είχε καταδικαστεί πριν από 20 χρόνια για απάτη, έπειτα από καταγγελίες πολιτών, τους οποίους εξαπατούσε αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η 67χρονη -τότε, 88χρονη σήμερα- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε το 2000 σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

Η ίδια τότε αρνήθηκε πως ζήτησε χρήματα για να λύσει μάγια, όπως ανέφεραν οι καταγγελίες. «Εγώ είμαι μέντιουμ. Προβλέπω το μέλλον, δεν λύνω μάγια. Έχω πολλούς πελάτες που με εμπιστεύονται χρόνια. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και πρόσωπα υψηλά ιστάμενα. Αν τους εξαπατούσα, όπως λένε, σίγουρα κάποιοι θα με είχαν λιντσάρει», είχε δηλώσει.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, όπως προέκυψε από τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τα ηχητικά ντοκουμέντα, η Εφη εμπιστευόταν στην συγκεριμένη χαρτορίχτρα τα προσωπικά της, την πλήρωνε για να της δίνει συμβουλές και να της αποκαλύπτει τα… μελλούμενα μέσα από τα χαρτιά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cebdgzerneg1-sf)
Κλείσιμο


Μάλιστα, η ηλικιωμένη γυναίκα εξακολουθεί να δέχεται κόσμο στο σπίτι της και να συνεχίζει τη «δράση» της.


Ειδήσεις σήμερα

Πρώτη δημοσκόπηση μετά τη ΔΕΘ: Μπροστά η ΝΔ με διαφορά 11,9% στην πρόθεση ψήφου

Λευκός Οίκος μετά τη γαλλική οργή: Το Παρίσι είχε ενημερωθεί για τη συμμαχία AUKUS - Διαψεύδουν οι Γάλλοι

Η επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και οι... 50 αποχρώσεις του «κίτρινου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης