Τροχαίο στη Φαιστό: Ενοικιαζόμενο με τουρίστες συγκρούστηκε με βανάκι - Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά
Ένα ενοικιαζόμενο όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών, συγκρούστηκε με μια κλούβα, στην οποία επέβαινε ζευγάρι ντόπιων στα Καπαριανά Δήμου Φαιστού
Τροχαίο ατύχημασημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μεταξύ δύο οχημάτων, στα Καπαριανά Δήμου Φαιστού, στη διασταύρωση προς Πλάτανο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το apopsilive.gr, ένα ενοικιαζόμενο όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών, συγκρούστηκε με μια κλούβα, στην οποία επέβαινε ζευγάρι ντόπιων.
Το όχημα των τουριστών μπήκε στον κεντρικό δρόμο (που οδηγεί προς Πλάτανο) χωρίς να σταματήσει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το άλλο όχημα που πήγαινε προς Πλώρα.
Από τα ζευγάρια των επιβαίνοντων στα 2 οχήματα φαίνεται να τραυματίστηκε λίγο σοβαρότερα η Μεσαρίτισσα που επέβαινε στην κλούβα.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events