Ελεύθεροι αφέθηκαν οι εννέα συλληφθέντες για τα επεισόδιαπου έγιναν το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, κατά την κινητοποίηση αντιεμβολιαστών.
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά περίπτωση για απόπειρα τέλεσης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αντίσταση, διατάραξη κοινής ειρήνης, παραβάσεις των νόμων περί όπλων και φωτοβολίδων. Οκτώ εξ αυτών παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία και πήραν αναβολή, ενώ ήρθη η κράτησή τους. Ο ένατος λόγω ανηλικότητας παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Δικαστήριο Ανηλίκων και αφέθηκε ελεύθερος.
Τα επεισόδια ακολούθησαν όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό φραγμό που είχε στηθεί στο ύψος του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκηςκαι να κινηθούν προς το συνεδριακό κέντρο «Ιωαν. Βελλίδης».
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.