Τραγωδία στα Ιωάννινα: 25χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από ταράτσα πολυκατοικίας
Ο αυτόχειρας άφησε αφήσει σημείωμα στην ταράτσα - Το άψυχο σώμα του στον ακάλυπτο χώρο είδε η γιαγιά του, η οποία σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία
Τραγωδία σταΙωάννιναμε την αυτοκτονία ενός 25χρονου τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το epirus-tv o αυτόχειρας πήδηξε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας που διέμενε. Το άψυχο σώμα του στον ακάλυπτο χώρο είδε η γιαγιά του, η οποία σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τους συγγενείς του 25χρονου να είναι απαρηγόρητοι.
Να σημειωθεί ότι ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του. Την υπόθεση ερευνά το Α.Τ Ιωαννίνων.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.