Σε ηλικία μόλις 41 ετών έφυγε από τη ζωή δικηγόρος, ύστερα από δύσκολη μάχη στην εντατική. Συγκλονισμένος είναι ο νομικός κόσμος από την ξαφνική απώλεια του Δημήτριου Δερδεμέζη ο οποίος τα τελευταία 24ωρα νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε ΜΕΘ.
Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσα από ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ο δικηγόρος Αθηνών και πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.e- Θεμις, Δημήτρης Αναστασόπουλος.
«Οι δικηγόροι σήμερα είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση της απώλειας του καλού μας συνάδελφου. Ενός νέου ανθρώπου, χαμογελαστού, με αγάπη για το επάγγελμά μας και τους γύρω του. Καλό Παράδεισο να έχει και καλή δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του. Δυστυχώς, ο κορωνοϊος είναι ακόμα εδώ, δίπλα μας και μας στερεί καλούς και άξιους ανθρώπους», σημείωσε, ειδικότερα, στην ανάρτηση.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.