Εικόνες φρίκης αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της Ραφήναςόταν το πρωί της Δευτέρας αντίκρισαν το πτώμα ενός άνδρα κρεμασμένο από μπαλκόνι πολυκατοικίας.
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος, δεμένος και φιμωμένος, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία. Ωστόσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Νηρέως 39 στις Μαρίκες στην Ραφήνα έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία.
Ο 44χρονος άνδρας, σύμφωνα με το irafina.gr, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.