Κρήτη: Έπιασαν ξανά τον «ποντικό» των ξενοδοχείων στα Χανιά

Κρήτη: Έπιασαν ξανά τον «ποντικό» των ξενοδοχείων στα Χανιά

Ο αλλοδαπός, παλιός γνώριμος των Αρχών, κατηγορείται για οκτώ κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής που είχαν γίνει από τις 25 Ιουλίου ως την περασμένη Παρασκευή

xeiropedes
Παλιός γνώριμος των αστυνομικών της Ασφάλειας ήταν ένας 38χρονος Αλγερινός ο οποίος συνελήφθη για σωρεία κλοπών από τα δωμάτια ξενοδοχειακών μονάδων στα Χανιά κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου με λεία συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Ο αλλοδαπός, που είχε συλληφθεί και άλλες φορές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, κατηγορείται για οκτώ κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής που είχαν γίνει από τις 25 Ιουλίου ως την περασμένη Παρασκευή σε δωμάτια ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Χανίων και Πλατανιά. Ο 38χρονος είχε αρπάξει συνολικά 1.965 ευρώ, κοσμήματα, κινητά και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας 900 ευρώ.

Όταν οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τις εισβολές στα δωμάτια ξενοδοχείων, άρχισαν να αναζητούν τον Αλγερινό «ποντικό» και τον εντόπισαν το μεσημέρι της Παρασκευής να βγαίνει από μια ξενοδοχειακή μονάδα και να επιβιβάζεται στη μοτοσικλέτα του. Αμέσως τον ακινητοποίησαν και του φόρεσαν χειροπέδες.

Στη συνέχεια, έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου κατέσχεσαν 285 ευρώ, δυο ρολόγια, τρία κινητά, φορτιστές και ακουστικά κινητών και δύο μαχαίρια, καθώς και τη μηχανή. Ο 38χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες.



Ειδήσεις σήμερα:

Αντζελίνα Τζολί: Χρειάστηκε να «αποδράσω» από τον Γουάινστιν - Πληγώθηκα όταν ήθελε να δουλέψει μαζί του ο Μπραντ

Ρυθμίσεις χρεών: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τις 100 - 120 δόσεις και ακολουθούν οι 72 δόσεις

Αποτροπιασμός στη Ραφήνα: Βρέθηκε άνδρας κρεμασμένος από το μπαλκόνι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης