Ηράκλειο: Τον τσάκωσαν την ώρα που έκλεβε προϊόντα από επιχείρηση

Ηράκλειο: Τον τσάκωσαν την ώρα που έκλεβε προϊόντα από επιχείρηση

Διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει αντικείμενα και από Ι.Χ. αυτοκίνητο - Διαρρήκτης τρύπωσε σε σπίτι και άρπαξε κοσμήματα στην Κεφαλονία

asty76
Κάνοντας ότι ήθελε να ψωνίσει μπήκε σε μια επιχείρηση στο Ηράκλειο ένας Έλληνας, το μεσημέρι της Πέμπτης, αλλά κίνησε υποψίες στον ιδιοκτήτη που άρχισε να τον παρακολουθεί διακριτικά. Όταν τον είδε να κλέβει διάφορα προϊόντα, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Στην επιχείρηση έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ακινητοποίησαν τον δράστη, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν κρυμμένα πάνω του είδη συνολικής αξίας 75 ευρώ. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου έγινε προανάκριση από την οποία προέκυψε ότι είχε κλέψει και αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ από ένα Ι.Χ αυτοκίνητο. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Οι κάμερες κατέγραψαν τους διαρρήκτες

Οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν από το σπίτι τους στην κοινότητα Τραυλιάτα της Κεφαλονιάς και δυο «ποντικοί» βρήκαν ευκαιρία να τρυπώσουν μέσα και να αρπάξουν κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας. Δεν αντιλήφθηκαν, όμως, ότι τους κατέγραφε η κάμερα κλειστού κυκλώματος και, παρ' όλο που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι σύντομα θα τους ταυτοποιήσουν.

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΕΘ: Ελαφρύνσεις και μέτρα στήριξης των ευάλωτων θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης

Σχολεία: Με δύο self test την εβδομάδα η επιστροφή στα θρανία για ανεμβολίαστους μαθητές, δύο rapid test για τους καθηγητές

Μίκης: Μια μέρα νωρίτερα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Στον αέρα ακόμη η ταφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης