Βόλος: Τον τσάκωσαν με σημαντική ποσότητα κοκαΐνης

Βόλος: Τον τσάκωσαν με σημαντική ποσότητα κοκαΐνης

Βρήκαν συνολικά 28 φιξάκια βάρους άνω των 200 γραμμαρίων, καθώς και μετρητά 3.600 ευρώ από τα παράνομα έσοδά του

βολος
Μόλις βγήκε από το σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Βόλου, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που καραδοκούσαν κρυμμένοι περιμένοντάς τον ένας αλλοδαπός, για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι διακινούσε κοκαΐνη σε χρήστες του νομού Μαγνησίας.

Παρ' όλο που το σπίτι ήταν «θωρακισμένο» με δυο κάμερες κλειστού κυκλώματος οι οποίες κατέγραφαν κάθε κίνηση, ο ύποπτος δεν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο πλαστικά κουτιά που είχαν μέσα 28 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 205,31 γραμμαρίων, ποσότητα άγνωστης λευκής σκόνης βάρους 202 γραμμαρίων που πιθανότατα χρησιμοποιούσε για τη νόθευση της κοκαΐνης και εστάλη για χημική ανάλυση, καθώς και μία ζυγαριά.

Επιπλέον, κατέσχεσαν τις κάμερες για τις οποίες ο αλλοδαπός δεν διέθετε άδεια, αλλά και μετρητά ύψους 3.600 ευρώ από τα παράνομα έσοδά του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΕΘ: Ελαφρύνσεις και μέτρα στήριξης των ευάλωτων θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης

Σχολεία: Με δύο self test την εβδομάδα η επιστροφή στα θρανία για ανεμβολίαστους μαθητές, δύο rapid test για τους καθηγητές

Μίκης: Μια μέρα νωρίτερα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Στον αέρα ακόμη η ταφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης