Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Τριφυλία

Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Τριφυλία

Έγιναν συνολικά 14 συλλήψεις - Εντοπίστηκαν σε κάμπινγκ της περιοχής

ναρκωτικα-1
Σπείρα 11 ανδρών και 3 γυναικών -ηλικίας από 25 έως 65 ετών- συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο κάμπινγκ της Ελαίας στο Δήμο Τριφυλίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ  ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για οπλοχρησία.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με την συνδρομή των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Τριφυλίας και Γαργαλιάνων.

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και διαδοχικές επιχειρήσεις, που πραγματοποίησαν οι ανωτέρω αστυνομικοί σε παραθαλάσσιο αλσύλλιο μη οργανωμένων κατασκηνωτών, βρέθηκαν, συνολικά, στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 79,20 γραμμαρίων, ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης, τύπου σοκολάτας, συνολικού βάρους 14,60 γραμμαρίων, μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ποσότητα LSD σε υγρή μορφή συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων, 11 ναρκωτικά δισκία και μία συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού).

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Κλείσιμο
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ειδήσεις σήμερα

Αφγανιστάν: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Καμπούλ - Οι ΗΠΑ ενεργοποιούν το πρωτόκολλο πολέμου για τη φυγάδευση πολιτών

Κορωνοϊός: Επιστρέφουν οι εκδρομείς, επιστρέφουν και τα μέτρα - Ανακοινώσεις για ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους

Υπέροχες εικόνες από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης