Πυροβολισμοί σε beach bar στην Καβάλα: Ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών «βλέπει» η αστυνομία

Πυροβολισμοί σε beach bar στην Καβάλα: Ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών «βλέπει» η αστυνομία

Εργαζόμενοι στο beach bar τα θύματα των πυροβολισμών - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και των συνεργών του

ammolofoi-arthro
Χωρίς να έχει διευκρινιστεί το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής που προκάλεσε τον τραυματισμό τριών εργαζομένων σε ένα beach bar στους Αμμολόφους Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και των συνεργών του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες ήταν τουλάχιστον δυο και έφτασαν λίγο μετά τις 6 μμ από άλλη περιοχή με δύο αυτοκίνητα στο μαγαζί, όπου διαπληκτίστηκαν με τα τρία θύματα ηλικίας 25, 35 και 45 χρόνων που κατάγονται από την Εύβοια και εργάζονται στην επιχείρηση στη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου. Ξαφνικά, ο ένας χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού έναν από τους εργαζόμενους, ενώ ο άλλος άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους!

Στο beach bar επικράτησε πανικός και οι δράστες βρήκαν ευκαιρία να διαφύγουν ανενόχλητοι, χωρίς κανείς να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους. Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα από την Καβάλα στο νοσοκομείο της μακεδονικής πόλης, ωστόσο δεν έχουν δώσει ακόμη κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για να εξηγήσουν ποιος και για ποιο λόγο τους πυροβόλησε.

Όλοι φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο στα κάτω άκρα και η κατάσταση αυτού που χτυπήθηκε στο κεφάλι είναι πιο σοβαρή, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Ωστόσο, δεν κινδυνεύει η ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, πρόκειται πιθανότατα για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών αν και εξετάζονται όλες οι εκδοχές.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μίκη Θεοδωράκη

Στην ανακρίτρια ο Σεμέδο

Απεγκλωβισμός ανθρώπων μετά από φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης