Μενίδι Αμφιλοχίας: Αγνοείται 29χρονος ψαράς μετά από το δυνατό μπουρίνι
Έρευνες από το Λιμενικό και ντόπιους ψαράδες για τον εντοπισμό του
Αγνοείται 29χρονος ψαράς στο Μενίδι Αμφιλοχίας μετά από το δυνατό μπουρίνι που εκδηλώθηκε στον Αμβρακικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, δύο ψαράδες στην περιοχή Καλαμάκι κοντά στις ιχθυοκαλλιέργειες στο Μενίδι ψάρευαν, όταν η βάρκα τους, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πιθανόν από το ξαφνικό μπουρίνιπου ξέσπασε στον Αμβρακικό, αναποδογύρισε και βρέθηκαν στη θάλασσα.
Στην περιοχή αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται έρευνες από ντόπιους ψαράδες και το Λιμενικό, ενώ αναμένεται και δύτης όπου θα συνδράμει στις προσπάθειες ανεύρεσης του 29χρονου ψαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό επισκέπτη στην περιοχή του Μενιδίου.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.