Χθες, 15 Αυγούστου, η 22χρονη Ευαγγελία Τσιάμη, διέφυγε και πάλι από το Γενικό Νοσοκομείο «ΤΖΑΝΕΙΟ». Η 22χρονη είχε δηλωθεί εξαφανισμένη στις 13 Αυγούστου, βρέθηκε χθες και εξαφανίστηκε εκ νέου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» επαναδημοσιοποιεί τα στοιχεία της Τσιάμη Ευαγγελίας, καθώς λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Την Τσιάμη Ευαγγελία αναζητούν οι Αστυνομικές Αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την ίδια και την κατάσταση της υγείας της. Η Ευαγγελία Τσιάμη έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Τελευταία φορά εθεάθη να φορά μπλε κοντομάνικη μπλούζα, μπλε παντελόνι σαλβάρι και μαύρα σανδάλια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»