Μύκονος: «Φυλακισμένος» σε βίλα των 12 εκατ. ευρώ ο καταδικασμένος Ρουμάνος επιχειρηματίας (Φωτογραφίες)

Μύκονος: «Φυλακισμένος» σε βίλα των 12 εκατ. ευρώ ο καταδικασμένος Ρουμάνος επιχειρηματίας (Φωτογραφίες)

Δείτε φωτογραφίες από το πολυτελές οίκημα  με πρόσβαση στη θάλασσα και με εννέα κρεβατοκάμαρες, όπου διαμένει ο Ντράγκος Σαβουλέσκου μετά την επεισοδιακή του σύλληψη στη Μύκονο

villa_12
Με νέα επεισόδια εμπλουτίζεται το σίριαλ της κινηματογραφικής σύλληψης του Ρουμάνου επιχειρηματία Ντράγκος Σαβουλέσκου στη Μύκονο που απασχολεί τα διεθνη ΜΜΕ και την κυβέρνηση στο Βουκουρέστι. Όπως αποκαλύπτεται από φωτογραφίες του protothema.gr, ο Ντράγκος Σαβουλέσκου βρίσκεται «φυλακισμένος» σε επίγειο παράδεισο, συγκεκριμένα σε βίλα των 12 εκατομμυρίων ευρώ, με πρόσβαση στη θάλασσα και με εννέα κρεβατοκάμαρες, στην περιοχή Άγιος Λάζαρος Μυκόνου.

Καταδικασθείς σε 5,5 χρόνια φυλάκισης λόγω εμπλοκής του σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 114 εκατ. ευρώ, αφέθηκε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να μην εγκαταλείψει τη Μύκονο μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για το θέμα της έκδοσης του στη Ρουμανία. Εν μέσω αποκαλύψεων για διασπάθιση μαύρου χρήματος, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι διαμενει σε βίλα με κοστος ενοικίου 87.500 ευρώ την εβδομάδα.

savouleskou
Ο Σαβουλέσκου με την σύντροφο του, Άντζελα Μαρτίνι

savouleskou_2
Η φωτογραφία που έβγαλε ο Ρουμάνος επιχειρηματίας με την παρέα του στη βίλα

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο Ρουμάνος επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, φέρεται να έκανε ειδική συμφωνία με την ιδιοκτήτρια της βίλας, νοικιάζοντας έναντι 8.000 ευρώ την ημέρα, δηλαδή 56.000 ευρώ την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντράγκος Σαβουλέσκου αφέθηκε ελεύθερος σύμφωνα με διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, όπως προβλέπεται από τον νόμο του ευρωπαϊκού εντάλματος συλλήψεως. Ανανέωσε τη μίσθωση της βίλας που μένει στον Άγιο Λάζαρο μεχρι τις 30/9/2021, με δικαίωμα ανανέωσης της μίσθωσης μεχρι να ολοκληρωθούν οι δικαστικες διαδικασίες.

villa_1
villa_2
villa_3


Το protothema.gr ειχε επικοινωνήσει με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακοπουλο, ο οποίος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου υπέβαλα τον νομικό ισχυρισμό ότι δεν μπορεί να εκτελεστεί το ευρωπαϊκό ένταλμα συλλήψεως της Ρουμανίας γιατί έχει πεδίον εφαρμογής του άρθρο 11Β του νόμου για το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που ρητά απαγορεύει την έκδοση εκζητούμενου στο εκζητούν κράτος, όταν ο εκζητούμενος εκτίει την επιβληθείσα ποινή από τα δικαστήρια του εκζητούντος κράτους σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Η eurojust με σημερινό έγγραφό της επιβεβαίωσε ότι ο εντολέας μου εκτίει την ποινή της Ρουμανίας στην Ιταλία δυνάμει αμετάκλητης απόφασης εφετείου της Ιταλίας. Έτσι μονοδρόμως δεν ήταν εφικτή η έκδοσή του στη Ρουμανία. Πρέπει να γνωστοποιήσω ότι η Ρουμανία είχε προσπαθήσει και στην Ιταλία να εκδοθεί ο εντολέας μου αλλά η ιταλική δικαιοσύνη απέρριψε το αίτημά της κάνοντας εφαρμογή της ίδιας ευρωπαϊκής νομοθεσίας που ακολούθησε ο εισαγγελέας εφετών κ. Δημήτριος Παϊκόπουλος».

villa_4
villa_5
villa_6

villa_8
villa_9
villa_10

villa_7
villa_11
villa_12

Ειδήσεις σήμερα: 

Λεμός εναντίον Λεμού: «Ναυμαχία» στην εφοπλιστική οικογένεια

Τι σηματοδοτεί η αναδιάταξη των επιτελικών στελεχών της κυβέρνησης

Μπέλα Χαντίντ: Σέξι πόζες στο γρασίδι με κόκκινο μπικίνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης