Κρήτη: Δολοφόνησε την 47χρονη μπροστά στα μάτια της κόρης της - Την πυροβόλησε πισώπλατα με την καραμπίνα

Κρήτη: Δολοφόνησε την 47χρονη μπροστά στα μάτια της κόρης της - Την πυροβόλησε πισώπλατα με την καραμπίνα

Κανείς δεν πρόλαβε να τον εμποδίσει - Σκότωσε την 47χρονη επειδή τον απέρριψε - Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και χαροπαλεύει

rethymno_47xroni_art
Μόνο σοκ μπορούν να προκαλέσουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας, μίας ακόμη γυναίκας στην χώρα μας, αυτή την φορά στην Κρήτη από έναν 49χρονο μέσα στην επιχείρηση που διατηρούσε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το rethnea.gr, η άτυχη 46χρονη δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της 20χρονης κόρης της, αλλά και άλλων ατόμων, που είτε έτυχαν ως πελάτες στην επιχείρηση της (fish spa) είτε περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ενώ ήταν στην είσοδο της επιχείρησης της πλησίασε ο 49χρονος που στάθμευσε απ’ έξω το Ι.Χ. του και κάτι της είπε, ωστόσο επειδή είχαν κάποιες διαφορές εκείνη επέλεξε να τον αγνοήσει και γύρισε την πλάτη της, έτσι ώστε να τον αναγκάσει να αποχωρήσει για να μην δημιουργηθεί φασαρία μπροστά στον κόσμο. Όμως, εκείνος είχε λόγο που κρατούσε την καραμπίνα. Την έστρεψε εναντίον της, την πυροβόλησε δυο φορές πισώπλατα και της αφαίρεσε τη ζωή.

kriti-gynaika-65

Μπροστά στο σκηνικό του εγκλήματος ήταν η 20χρονη κόρη της τραγικής γυναίκας που άρχισε να ουρλιάζει. Ο κόσμος που αντιλήφθηκε τι συνέβη πάγωσε. Κανείς δεν μπόρεσε και να εμποδίσει τον 49χρονο να διανύσει τη μικρή απόσταση από την ταβέρνα του μέχρι το σημείο που βρισκόταν ο «στόχος» του και να εκτελέσει το σχέδιο του.

Κλείσιμο
Αλλόφρονες συγγενείς και φίλοι της 46χρονης άρχισαν να φτάνουν στην επιχείρηση της, που έμελλε να είναι ο τόπος της δολοφονίας της. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η καλόκαρδη γυναίκα που μέχρι λίγα λεπτά πριν φρόντιζε τους πελάτες της, η πλειοψηφία των οποίων τώρα το καλοκαίρι ήταν τουρίστες, υπήρξε θύμα δολοφονίας.

Είχαν διαφορές

Θύτης και θύμα γνωρίζονταν από μικρά παιδιά και τα μαγαζιά τους βρίσκονταν το ένα δίπλα στο άλλο. Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, δράστης και θύμα, είχαν διαφορές σε σχέση με τα μαγαζιά τους και ήταν η αιτία να σταματήσουν να μιλάνε από πέρσι.

«Είχανε διαφορές, και είχαν να μιλήσουν από πέρσι… Με κάτι που αφορούσε τα μαγαζιά τους, η ταβέρνα του δράστη είναι δίπλα στο κατάστημα της αδερφής μου και πήγε χθες και την πυροβόλησε πισώπλατα… Δεν είχαν δεσμό, όχι, είναι ψέματα αυτά, η αδερφή μου ήταν παντρεμένη» είπε με πόνο μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr η κυρία Μαρία αδερφή του θύματος.

Ωστόσο, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο αδερφός του δράστη υπογράμμισε πως ο αδερφός του δεν είχε μαζί της καμία οικονομική η άλλη διαφορά και αυτό που συνέβη το ξέρουν μόνο οι δύο τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος ανέφερε αποκλειστικά στο protothema.gr«Ζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορώ. Δεν ήταν το μαγαζί, ήταν γνωστοί από μικρά παιδιά, τι είχαν μεταξύ τους κανείς δεν ξέρει…Δεν υπήρχαν οικονομικές διαφορές ούτε κάτι άλλο. Από μικρά παιδιά την ξέρουμε και την είχαμε εκεί… Το τι έγινε το ξέρουν οι δύο τους».

Σκότωσε την 47χρονη επειδή τον απέρριψε - Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και χαροπαλεύει

Ο 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη 47χρονη γυναίκα, διότι δεν δέχθηκε την απόρριψη της καθώς, εκείνη ήθελε να τελειώσει τη σχέση της μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, την πυροβόλησε πισώπλατα μέσα στο κατάστημα, fish spa, του οποίου ήταν ιδιοκτήτρια.

Αφού την σκότωσε τράπηκε σε φυγή και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο 49χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης