Μπορεί να είναι μεταφορικά ελικόπτερα, όμως η συγκυρία δεν επιτρέπει σε κανέναν επανάπαυση. Τα στρατιωτικά μεταφορικά ελικόπτερα τύπου Chinook έχουν επιστρατευθεί για την ενίσχυση των δυνάμεων αεροπυρόσβεσης. Πέμπτη ημέρα που η βορειοανατολική Αττική, η Εύβοια και η Ηλεία βρίσκονται στο έλεος καταστροφικών μέγκα-πυρκαγιών και τα πληρώματα των στρατιωτικών ελικοπτέρων καταβάλλουν προσπάθειες για την ταχύτερη δυνατή και αποτελεσματική μετάβασή τους πάνω από τα πύρινα μέτωπα.
Στο βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνεται η στιγμή λίγο πριν ξεκινήσει η υδροληψία. Ενα από τα μέλη του πληρώματος του Σινούκ έχει ξαπλώσει πάνω από την ανοιχτή θυρίδα του στρατιωτικού ελικοπτέρου για να ελέγξει ότι ο κάδος γεμίζει με θαλασσινό νερό.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.