Καιρός - Meteo: Ενισχύονται οι άνεμοι - Ριπές ανέμου στα 60 - 70 χιλιόμετρα την ώρα στα ανατολικά και νότια τμήματα
Φωτιά στην Αττική: Ο πρώτος απολογισμός μέχρι το μεσημέρι - Δείτε χάρτη όπου παρουσιαζόνται οι μέγιστες ριπές ανέμου έως τις 15:30 την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία απο το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι άνεμοι έχουν σταδιακά ενισχυθεί τις τελευταίες ώρες σχεδόν σε όλη τη χώρα.
Ενδεικτικά οι μέγιστες ριπές ανέμου που έχουν καταγραφεί στο δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, πλησιάζουν τοπικά τα 60 - 70 χιλιόμετρα την ώρα κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα. Στον παρακάτω χάρτη παρουσιαζόνται οι μέγιστες ριπές ανέμου έως τις 15:30 την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021.
Στα ακόλουθα δύο γραφήματα παρουσιάζεται η εξέλιξη του ανέμου τις τελευταίες ώρες στους σταθμούς της Μαλακάσας, Αττικής (Γράφημα 2) και του Ισθμού, Κορίνθου (Γραφημα 3), όπου διακρίνεται η αναμενόμενη μεγαλύτερη ένταση του ανέμου στον Κορινθιακό κόλπο σε σχέση με τα βόρεια της Αττικής
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.