Περιφέρεια Αττικής: Ανακαλούνται οι άδειες υπαλλήλων σε τμήματα συνδεόμενα στην Πολιτική Προστασία

Περιφέρεια Αττικής: Ανακαλούνται οι άδειες υπαλλήλων σε τμήματα συνδεόμενα στην Πολιτική Προστασία

Ανακαλούνται οι άδειες των υπαλλήλων στις Τεχνικές Υπηρεσίες, Διευθύνσεις Υποδομών, Υγείας, Υγειονομικού Ελέγχου, Κοινωνικής Μέριμνας, Περιβάλλοντος, κλπ - «Το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή» τόνισε ο Γ. Πατούλης

attica_pyrkagia
Εντολή για την ανάκληση των πάσης φύσεως άδειες υπαλλήλων οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται με δράσεις Πολιτικής Προστασίας έδωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, υπό τον συντονισμό του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Γιάννη Σελίμη.


Ειδικότερα, δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης και προκειμένου η Περιφέρεια να παρέχει στο ακέραιο τις υπηρεσίες της, σε όλους τους πολίτες, αυτή την κρίσιμη στιγμή, ανακαλούνται οι άδειες υπαλλήλων των Τεχνικών Υπηρεσιών, των Διευθύνσεων Υποδομών, Υγείας, Υγειονομικού Ελέγχου, Κοινωνικής Μέριμνας, Περιβάλλοντος κ.λπ.


Με αφορμή τη σχετική απόφαση ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει: «Το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού μας βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στις καταστροφικές συνέπειες της φωτιάς. Η Περιφέρεια Αττικής ήταν από την πρώτη στιγμή της κρίσης στην πρώτη γραμμή και εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλα τα μέτωπα της καταστροφικής πυρκαγιάς, θέτοντας στη διάθεση του κρατικού μηχανισμού ανθρώπινους πόρους και το σύνολο των διαθέσιμων τεχνικών μέσων».


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Εύβοια: Στο γήπεδο Χαλκιά-Αναστασιάδη θα μείνουν οι πυρόπληκτοι πολίτες - Φωτογραφίες


Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας


Χαρδαλιάς: 56 ανοιχτές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα - Ενίσχυση των ανέμων από το απόγευμα με ριπές που θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης